Rammer 1.230.000 danskere

MobilePay lukker den populære tjeneste 'WeShare'

MobilePay lukker sin populære app WeShare, som 1,2 millioner danskere har brugt til at splitte fællesudgifter op med.
Udgivet Opdateret

1.230.000 danskere, der i dag er tilmeldt tjenesten 'WeShare' skal i fremtiden finde en anden måde at dele regningerne på.

Det skriver 'MobilePay', der ejer 'WeShare'.

'Vi har valgt at lukke WeShare per 1. februar 2023. WeShare er bygget på en anden platform end MobilePay, og det er for dyrt for os at holde WeShare ved lige på den nuværende platform. Samtidig vil det også være en for stor investering for os at flytte WeShare over på samme platform som MobilePay', skriver MobilePay på sin hjemmeside.

Brugerne kan fortsætter med at benytte WeShare frem til appen lukker den 1. februar.

Men derefter er det slut.

Noget andet

MobilePay kommer ikke med en ny app svarende til WeShare.

Men der er dog alligevel noget i støbeskeen, der kan bruges i stedet for.

'Vi er ved at gå sammen med Norske Vipps AS. Vipps-appen har i dag en funktionalitet, der minder om WeShare. Vi forventer derfor, at muligheden for at afregne løbende udgifter i en gruppe på et tidspunkt også vil blive en del af MobilePay-appen', skriver MobilePay på sin hjemmeside.

WESHARE

WeShare er en app fra MobilePay, der gør det nemt at holde styr på regnskabet, når man deler oplevelser og har fællesudlæg i en gruppe.

Med WeShare kan man splitte rejseregnskabet, når ferien med vennerne er slut.

Rejsegruppe kan indtaste alle udlæggene i appen i lokal valuta eller i danske kroner, og når regnskabet skal gøres op, kan man hurtigt overføre eller modtage penge direkte med MobilePay.

Kilde: MobilePay
Powered by Labrador CMS