Skal du have millionerne

Skattestyrelsen mangler at komme af med 18 millioner - hvor er ejerne?

Udgivet Opdateret

Det er ved at være sidste chance for ejerne af i alt godt 18. mio. kr. til at give sig til kende over for deres banker. 

Mandag den 8. maj 2023 udløber den lovpligtige efterlysning i Statstidende, hvor Skattestyrelsen det seneste år har efterlyst ejerne af ca. 1.900 bankkonti og 160 depoter, skriver Skattestyrelsen i en pressemeddelelse.

Efterlysningen sker efter, at 22 danske banker i hele landet har meddelt, at de ikke har de nødvendige oplysninger på ejerne af de nu efterlyste konti og depoter.

Det her sker sjældent.
Det her sker sjældent.

Det er sjældent

- Det er sjældent, at vi i Skattestyrelsen ligefrem må efterlyse borgere, der måske har glemt, at de har en konto eller et depot i en dansk bank. 

- Men det gør vi altså nu i ønsket om at skabe opmærksomhed om de uidentificerede konti og depoter, så ejerne af dem ikke risikerer at miste deres indeståender. 

- Så er man blandt dem, vi lige nu efterlyser i Statstidende, skal man se at få fat på sin bank i en fart, siger underdirektør i Skattestyrelsen, Michael Medom Hansen.

Masser af penge

Ud af de 1.900 konti er der 18 konti imellem, der hver har indeståender på over 100.000 kr. - og en enkelt konto har et indestående på 1,2 millioner kr. Hertil kommer godt 160 depoter, hvis endelige værdi opgøres ved et salg.

Powered by Labrador CMS