Yngre mænd tiltalt: 'Du bliver slået ihjel nu'

Endte i kunstigt koma efter brutalt overfald

Udgivet Opdateret

Citathistorie: TV2 Østjylland

'Du bliver slået ihjel nu,' råbte de tre maskerede mænd, da de angreb deres 38-årige offer med kniv, slag og spark tæt på midnat en fredag aften i august sidste år.

De tre mænd blev varetægtsfængslet i ugerne efter drabsforsøget på den 38-årige mand, der endte i kunstigt koma efter det brutale overfald på Lenesvej i Brabrand.

Yderligere en mand er eftersøgt i sagen, men ham er det ikke lykkedes politiet at finde, inden retssagen begynder torsdag morgen klokken 09.00 ved Retten i Aarhus.

Muligvis en bushammer

Det viser sagens anklageskrift, som TV2 Østjylland har fået aktindsigt i.

Her er de tre mænd på 28, 30 og 21 år tiltalt for at have aftalt at dræbe deres offer med en eller flere knive, et slagvåben, muligvis en bushammer, og slag og spark på kroppen og i ansigtet på deres offer.

Ifølge anklagemyndigheden blev den 38-årige mand efterladt i livsfare med 10 snit- og stiksår i brystet og på kroppen og 13 øvrige læsioner i ansigtet og på kroppen.

Manden blev efterfølgende bragt på traumecentret på Aarhus Universitetshospital i kritisk tilstand. Her blev han lagt i kunstigt koma, inden han blev opereret dagen efter.

Det vides ikke, hvordan manden har det i dag.

Nægter sig skyldige

Foruden drabsforsøg er de tre mænd også tiltalt for have truet deres offer ved blandt andet at råbe 'vi er kommet for at dræbe dig', 'du bliver slået ihjel nu', og at 'han skulle dø'.

De er desuden tiltalt efter knivloven ved at være i besiddelse af en springkniv på mere end 13 centimeter og et slagvåben i forbindelse med overfaldet.

To af de tre mænd er brødre. De risikerer at blive udvist af Danmark, hvis de bliver dømt i sagen.

Alle tre tiltalte nægter sig skyldige, oplyser deres advokater. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra anklagemyndigheden.

Sagen begynder klokken 09.00 torsdag ved Retten i Aarhus.

Powered by Labrador CMS