Keld og Hilda taler ud om nye naboer

Dansktopduoen budgetterer med to millioner kroner til renovering af deres nye bolig

Udgivet Opdateret

Keld og Hilda Heick har fået hjælp af deres datter til at finde det rette hus, som skal renoveres for et par millioner kroner inden den planlagte indflytning 1. oktober.

Det afslørede det musikalske parløb til Nyheder.dk ved premieren på Tivolirevyen i Glassalen torsdag.

Flytter i hus fra 1980

- Vi ville gerne have noget i ét plan og med en nemmere have, sagde Hilda Heick, og valget blev et hus fra 1980 på 158 kvadratmeter.

- Vi glæder os til det, og har allerede mødt vores nye naboer, og de er fantastisk søde alle sammen, fortsatte de 78-årige ægtefæller, der har fået solgt deres nuværende hus i Vedbæk til et ungt par.

Det nye hus ligger kun få kilometer derfra, og datteren har haft en finger med i spillet, da valget skulle træffes.

To fluer med et smæk

Da Keld og Hilda ankom til premieren på Tivolirevyen, optrådte Annette Heick med ’Syng med på Plænen’, så det var svært at følge med begge steder, selvom Glassalen ligger lige overfor.

- Vi har lige siddet og frosset en halv time ovre på ’Plænen’. De har lovet at stoppe musikken, når Tivolirevyen går i gang, og det gør den om seks minutter, havde Keld og Hilda regnet ud, så de dermed fik slået to fluer med et smæk.

Keld og Hilda har masser af planer for deres nye hus, hvor renoveringen er budgetteret til at koste to millioner kroner.
Powered by Labrador CMS