'Vild med Dans'-stjerne i chok

Influenceren Mette Sommer blev skræmt fra vid, da hendes taxa-chauffør faldt i søvn bag rattet

Udgivet

Sidste års tredjeplads i 'Vild med Dans' sammen med Morten Kjeldgaard, Mette Sommer, er for tiden på jordomrejse med kæresten.

Men der kom skår i ferieglæden, da hun og Kristian Kjær Lindegaard kaldet 'Krelle' landede i Sri Lanka.

Fra lufthavnen til hotellet

Her blev parret nemlig skræmt fra vid og sans af en chauffør, der skulle fragte dem fra lufthavnen til deres hotel.

Det skriver Se og HØR på baggrund af en række stories på Instagram af Mette Sommer.

Stemningen ændrede sig

Ifølge tv-kendissen virkede chaufføren umiddelbart både flink og imødekommende, da de først satte sig ind i bilen, men ret hurtigt ændrede stemningen sig.

Skræmt fra vid og sans måtte Mette Sommer konstatere, at chaufføren var faldet i søvn bag rattet. Her sammen med danseren Morten Kjeldgaardn til 'Hungergames' i Imperial.

Uhyggelig fart

Chaufføren satte nemlig for det første farten uhyggeligt meget op, ligesom han var så træt, at det var decideret skræmmende.

- Jeg lægger mærke til, at hans øjne lukker i. Farten går op og ned, og han slingrer helt vildt, fortæller hun på det sociale medie.

Vågnede med et spjæt

Ikke desto mindre lagde hun sig til at sove, men vågnede med et spjæt, da 'Krelle' hævede stemmen for at bede chaufføren om at køre ind til siden, da denne angiveligt var faldet i søvn bag rattet.

- Krelle var ret vred, ked af det og meget bekymret. Jeg var pisse bange!, fortæller Mette Sommer, der dog til sidst kom frem til hotellet i sikkerhed og uden ulykker på vejen derhen.

Powered by Labrador CMS