Elev voldtaget mindst 100 gange

Elev på en sjællandsk skole blev systematisk truet og voldtaget af en underviser, fremgår det af en tiltale

Udgivet Opdateret

En 47-årig underviser på en sjællandsk ungdomsskole er tiltalt for at have voldtaget en elev mindst 100 gange gennem fire år.

Det skriver Ekstra Bladet.

Nogle gange skal det ifølge anklageskriftet, som mediet er kommet i besiddelse af, være sket systematisk og flere gange ugentligt under trusler.

Den forurettede har under nogle af voldtægterne været ned til 16 år gammel på gerningstidspunktet, hedder det. De første to år skal der have været tale om en relation mellem en underviser og en elev.

Truede med dårlige rygter

Pigen har ifølge anklageskriftet haft et ønske om at gøre karriere inden for det kunstneriske område.

Men underviseren, der tilsyneladende var sceneinstruktør og lydekspert, truede med at sprede dårlige rygter om elevens evner, så det ville blive umuligt at få en karriere i industrien.

Manden er også tiltalt for at have skabt fiktive beskeder, som skulle fremstå sådan, at de var kommet fra professionelle fagfolk, som havde en stemme i det kunstneriske miljø.

Efterfølgende lod han eleven forstå, at det var vejen frem i den verden at have samleje med en af de to påståede fagfolk, fremgår det af anklageskriftet ifølge mediet.

En 47-årig underviser er tiltalt for at have voldtaget en elev mindst 100 gange. (Arkivfoto)
En 47-årig underviser er tiltalt for at have voldtaget en elev mindst 100 gange. (Arkivfoto)

Ville lære hende op

I forlængelse skal han have forsøgt at overbevise hende om, at han havde fået ansvaret for at "lære hende op seksuelt", skriver Ekstra Bladet.

Voldtægterne er foregået på en række forskellige adresser på Sjælland, der blandt andet tæller underviserens private hjem, fremgår det.

I sagen er i alt ni vidner indkaldt, og der skal ifølge senioranklager Anne Marie Fink være blevet afsat tre retsdage.

Erkender forhold

Over for mediet erkender manden, der ikke sidder varetægtsfængslet, at de to har haft et forhold til hinanden, men at der ikke er tale om voldtægt.

I sagen er der navneforbud, hvad angår den nu voksne kvinde, men det er der ikke blevet nedlagt for mandens vedkommende.

Der bliver taget hul på sagen ved Retten i Næstved i næste uge.

Powered by Labrador CMS