Hjælp politiet: Hvad skete der på motorvejen?

Søger vidner til en alvorlig ulykke

Udgivet Opdateret

En person kom alvorligt til skade i en ulykke.

Nu søger politiet vidner, der skal være med til at klarlægge hændelsesforløbet. 

Mandag den 3. januar cirka klokken 14.30 skete der en alvorlig ulykke på Hillerødmotorvejens forlængelse umiddelbart nord for Isterødvejen, og Nordsjællands Politi søger nu vidner til færdselsuheldet.

Ved ulykken stødte en varevogn - kørende i nordgående retning - sammen med en personbil kørende i sydgående retning.

- Vi leder efter personer, der kan kaste mere lys over sagen, siger Henriette Døssing, presserådgiver ved Nordsjællands Politi, til Newsbreak.dk.

Der er brug for yderligere oplysninger, da der skal tages stilling til eventuelle - og hvilke - sigtelser.

Ulykken skete 3. januar
Ulykken skete 3. januar
Politiet søger vidner
Politiet søger vidner

 Varevognens fører kom umiddelbart lettere til skade, mens personbilens fører samt en passager i bilen kom så alvorligt til skade, at de to skulle på hospitalet for at modtage behandling for deres skader.

De alvorlige personskader er en af grundene til, at politiet nu søger vidner.

Hvor alvorligt, personerne kom til skade - eller hvordan, de har det i dag - kan på grund af tavshedspligten ikke oplyses, oplyser Døssing.

- Ulykken skete i begyndelsen af myldretiden, og der var tæt trafik på stedet, så der er formentlig flere trafikanter, der har set noget. Dem vil vi meget gerne høre fra, så vi kan få kastet mere lys over hændelsesforløbet i sagen, fortæller politikommissær Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi.

"Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114 eller mail nsj@politi.dk, hvis man har oplysninger af relevans for sagen", står der i pressemeddelelsen.

Powered by Labrador CMS