Kvinde fundet død: Ved stadig ikke hvem hun er

Politiet viser nu det tøj, den døde kvinde, havde på - i håbet om at det kan hjælpe med at få hende identificeret i offentligheden

Udgivet

Den kvinde, der af skoleelever blev fundet død i Sorte Dam i Præstevang Skov i Hillerød i sidste uge er fortsat ikke identificeret.

Derfor offentliggør Nordsjællands Politi nu et opdateret signalement og billeder af kvindens tøj og smykker.

Kvinden blev fundet den 25. januar af nogle skolebørn, og Nordsjællands Politi har siden arbejdet på at finde ud af, hvem kvinden er og hvad der ligger bag hendes dødsfald.

Der er dog intet, som umiddelbart tyder på, at der begået en forbrydelse, skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Nordsjællands Politi håber, at der er borgere, som kan genkende tøjet og beskrivelsen af kvinden og dermed kan hjælpe med identificeringen af hende.

Kvinden blev fundet under isen i Sorte Dam-søen i Hillerød.

Signalement

Kvinden beskrives som skandinavisk af udseende, 160-165 cm høj, 20-40 år, almindelig til spinkel af bygning, langt mørkeblond hår og brune øjne.

Hun var iført mørkegrøn vinterjakke med snører i livet og hvidt fór i hætten, grøn sweater str. M af mærket Vero Moda, hvid- lilla- og grønmønstret top i str. S af mærket GAP, hvid- og blåmønstrede leggins i str. 10 af mærket USA Pro samt sorte vinterstøvler af mærket Ecco i str. 38.

Desuden bar hun ørestikker formet som et ”X”.

Kvinden har ingen tatoveringer.

Kontakt politiet 

Borgere, som har oplysninger om, hvem kvinden kan være eller har oplysninger om hendes færden, særligt i området omkring Sorte Dam og i Præstevang Skov, i tiden forud for den 25. januar, bedes kontakte Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

Du kan se det tøj den døde kvinde havde på, da hun blev fundet, her under:

Det var denne jakke kvinden havde på.
De leggins, som kvinden bar.
Denne bluse bar kvinden, da hun blev fundet.
Denne trøje havde den døde kvinde også på.
Det var disse sko, kvinden havde på.
Powered by Labrador CMS