Mia forsvundet: Politiet med nedslående melding

Trods flere hundrede henvendelser er der ikke sket et gennembrud i sagen om den forsvundne Mia Skadhauge Stevn

22-årige Mia Skadhauge Stevn har ikke givet lyd fra sig, efter at hun natten til søndag var i byen i Aalborg. Overvågning viser, at hun satte sig ind i en mørk bil ved Netto-forretningen på Vesterbro klokken 06.09 søndag morgen. Politiet mener, at der kan være tale om en pirattaxa, og frygter at Mia har været udsat for en forbrydelse.
22-årige Mia Skadhauge Stevn har ikke givet lyd fra sig, efter at hun natten til søndag var i byen i Aalborg. Overvågning viser, at hun satte sig ind i en mørk bil ved Netto-forretningen på Vesterbro klokken 06.09 søndag morgen. Politiet mener, at der kan være tale om en pirattaxa, og frygter at Mia har været udsat for en forbrydelse.
Udgivet Opdateret

Nordjyllands Politi har fået rigtigt mange henvendelser om den forsvundne Mia Skadhauge Stevn, men ikke den afgørende henvendelse, der kan give et gennembrud i sagen.

Den 22-årge kvinde har ikke givet lyd fra sig siden hun tog hjem fra en bytur i Aalborg søndag morgen. En overvågningsvideo, der viser hende stige ind i en mørk bil på Vesterbro klokken 06.09, er det sidste spor af hende.

- Vi har fået 350-400 henvendelser, der især drejer sig om bilen - hvilket mærke og hvilken model, der kan være tale om, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der leder efterforskningen.

- Desuden har vi fået mange henvendelser om pirattaxaer, men vi har desværre ikke fået den afgørende henvendelse.

Den mørke bil kørte mod syd ad Vesterbro efter at have samlet Mia op.

Herfra ved politiet ikke, hvor den er kørt hen.

Klar opfordring fra politiet

Derfor lyder opfordringen fra politiet stadig til alle, der har videomateriale i deres bil, hjem eller andre steder, og som bor i Aalborg Kommune, at man straks sørger for at få det sikret.

Desuden er politiet interesseret i billeder fra eksempelvis festgæster, som har været i byen i Jomfru Ane Gade natten mellem lørdag og søndag.

Politiet har allerede selv været ude og sikre sig videomateriale, men opfordrer stadig folk til at henvende sig, hvis de har videooptagelser.

Selv små detaljer, som man ikke selv synes betyder noget, kan være vigtige for politiet.

Mandag oplyste politiet at videoovervågning har vist, at Mia gik fra Jomfru Ane Gade og Borgergade til Vesterbro, hvor hun blev samlet op af den mørke bil ved Netto-forretningen i nummer 99.

- Men vi er stadig i gang med at kortlægge hendes færden i detaljer, fortæller vicepolitiinspektør Frank Olsen tidligt tirsdag aften.

Foruden videooptagelser vil politiet gerne høre fra folk, som har set eller bemærket noget i området omkring Vesterbro tidligt søndag morgen, eller som måske har kørt i en pirattaxa i Aalborg.

Her forsvandt Mia Skadhauge Stevn

Nordjyllands Politi ved nu med sikkerhed, at den savnede kvinde, Mia, bevægede sig fra Jomfru Ane Gade og videre mod Borgergade og derpå ad Vesterbro mod syd, hvor hun gik på det vestlige fortov tidligt om morgenen søndag den 6. februar

Her blev hun, viser videoovervågning, ud for Vesterbro 99 ved supermarkedet Netto – kl. 06.09 – samlet op af en mørk bil.

”Bilen standsede kort op, og vi kan se, at Mia satte sig ind, hvorpå bilen kørte ad Vesterbro i sydlig retning. Derpå ved vi ikke, hvor bilen kørte hen. Det er det, som vores efterforskning blandt andet skal kortlægge præcist,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der dog fastslår:

”Men tilsammen gør disse oplysninger, at vi arbejder ud fra en formodning om, at Mia muligvis er blevet udsat for en forbrydelse.”

Politiet har ikke kunnet fastslå køretøjets præcise mærke; derfor kan man kun beskrive det som en mørk personbil.

Hvis du har oplysninger om denne bil, så ring til politiet på 114.

Kilde: Nordjyllands Politi
Powered by Labrador CMS