Mia-sagen: Politiet undersøger nyt område

Politiet leder onsdag aften stadig efter spor, der kan føre til savnet 22-årig. To mænd er anholdt for drab

Politi og teknikere arbejder onsdag aften fortsat ved huset i Flauenskjold, hvor politiet fandt den bil, som man mener 22-årige Mia Skadhauge Stevn steg ind i søndag morgen midt i Aalborg. Hun er ikke set siden.
Politi og teknikere arbejder onsdag aften fortsat ved huset i Flauenskjold, hvor politiet fandt den bil, som man mener 22-årige Mia Skadhauge Stevn steg ind i søndag morgen midt i Aalborg. Hun er ikke set siden.
Udgivet Opdateret

Mens to drabssigtede mænd onsdag aften sidder til afhøring, leder politiet fortsat på højtryk efter den savnede Mia Skadhauge Stevn.

Den 22-årige kvinde har været forsvundet siden søndag morgen efter en bytur i Aalborg.

Det sidste spor af hende er fra en videoovervågning, hvor man kan se hende stige ind i en mørk bil på Vesterbro i byen klokken 06.09.

Politiet offentliggjorde billedet af bilen og bad alle med videoovervågning i Aalborg-området om at sikre videoerne og give dem til politiet.

Det gav pote, og onsdag formiddag blev to 36-årige mænd anholdt i Flauenskjold, hvor bilen blev fundet, og i Østervrå.

Onsdag aften arbejder kriminalteknikere stadig på højtryk i og omkring huset i Flauenskjold, hvor beredskabet har stillet lyskastere op og forvandlet nat til dag.

Til stede i sommerhusområde

Desuden har Nordjyllands Politi afspærret et sommerhusområde ved Saltum i forbindelse med efterforskningen af sagen, skriver TV2.

Ifølge tv-stationen har en af de anholdte en tilknytning til området.

Politiet håber stadig at finde Mia Skadhauge Stevn i live, men som tiden går svinder håbet, og politiet har derfor valgt at sigte de to mænd for drab.

De er begge kendt af politiet i forvejen.

- Men det er for bagateller, understreger efterforskningslederen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Tirsdag fortalte politiet, at det kan have været en pirattaxa, Mia steg ind i søndag morgen. Frank Olsen kan dog ikke sige, om de anholdte - eller en af dem - kører eller har kørt som pirattaxa.

De to anholdte mænd bliver torsdag klokken 11.00 fremstillet i grundlovsforhør med krav om fængsling. Her vil anklageren bede dommeren lukke dørene for offentligheden.

Her forsvandt Mia Skadhauge Stevn

Nordjyllands Politi ved nu med sikkerhed, at den savnede kvinde, Mia, bevægede sig fra Jomfru Ane Gade og videre mod Borgergade og derpå ad Vesterbro mod syd, hvor hun gik på det vestlige fortov tidligt om morgenen søndag den 6. februar

Kilde: Nordjyllands Politi
Powered by Labrador CMS