Politi: Er du kvinden i den lyserøde jakke?

Efterlyser vidner til bortførsel af børn

Udgivet

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser nu tre personer i forbindelse med bortførslen  af to børn på 10 og 13 år nytårsnat i Gråsten i Sønderjylland.

Her blev deres far, Stephan Hensel, udsat for vold, mens han var ude med børnene at se på fyrværkeri kort efter midnat.

Børnene blev bortført i to tysk-indregistrerede udlejningsbiler og dukkede et døgns tid efter op hos deres mor, steakhouse-arvingen Christina Block, i Hamburg.

Stephan Hensel og Christina Block har i flere år ligget i strid om forældremyndigheden og samværsretten over de to børn.  En dommer ved en retsinstans i Hamburg bestemte den 5. januar, at børnene skulle tilbage til deres far i Danmark, og der har de været siden.

Lyserød jakke 

De tre personer, Syd- og Sønderjyllands Politi søger, er en kvinde og to mænd.

De sættes ikke i forbindelse med bortførslen, men efterlyses alene som vidner, der kan ligge inde med vigtige oplysninger for politiet.

Der er tale om en mand og en kvinde, der var ved havnen i Gråsten fra klokken 00.03 til 00.12 den 1. januar 2024. 

Parret forlod havnen til fods ad Toldbodgade i nordlig retning. Kvinden er omkring 165-175 cm høj og har mørkt skulderlangt hår og havde en lyserød jakke/frakke og sorte bukser/strømpebukser på. Manden er 180-190 cm høj med kort hår og var iført en grønlig/mørk jakke og sorte bukser.

Antændte fyrværkeri

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser også en tredje person.

Der er tale om en mand, der ankom til havnen omkring klokken 00.03. 

Klokken 00.12 var han i færd med at tænde fyrværkeri. Denne mand er omkring 175-185 cm høj og havde en rød T-shirt/trøje på, hvor ærmerne ved underarmen var sorte. Dertil lyse bukser og sorte sko.

Hvis du er et af de tre vidner eller kan hjælpe med at finde dem, ring da til politiet på 1-1-4.

Powered by Labrador CMS