Stikker øjet ud på sin egen mor

35-årig mand erkendte drabsforsøg på forældre og blev dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling.

Udgivet Opdateret

En 35-årig mand er ved Retten i Viborg blevet dømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling for to drabsforsøg i Silkeborg i september sidste år.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi.

Det var mandens forældre, han forsøgte at slå ihjel. 

Erkender

Den 35-årige erkendte i starten af mandagens retsmøde ifølge TV Midtvest at have gjort det.

Her kom det ifølge mediet ligeledes frem, at manden lider af paranoid skizofreni, og at han var sindssyg i gerningsøjeblikket.

Stak mor gennem øjet

Ifølge anklageskriftet i sagen, som Ritzau har fået aktindsigt i, stak manden først sin mor igennem venstre øje, hvorefter han snittede hende i halsen, nakken og kæben.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi

Hendes mand - og den 35-åriges far - kom hende dog til undsætning, hvorefter den 35-årige flere gange stak ud efter sin far, der undveg kniven og derefter til sidst fik fravristet sin søn kniven.

Powered by Labrador CMS