Sigtet for at filme nøgne kvinder i solcenter

En 30-årig mand er fængslet i sag om beluring af kunder i et solcenter og af mænd og kvinder i private hjem.

Udgivet Opdateret

Mere end 30 gange har en 30-årig mand lavet ulovlige videooptagelser af afklædte mænd og kvinder både i et solcenter i Slagelse og gennem vinduerne i private hjem.

Det mener politiet, som har sigtet den formodede gerningsmand for en lang række tilfælde af blufærdighedskrænkelser.

Tirsdag har han været fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København, hvor en dommer har besluttet at varetægtsfængsle den 30-årige mand i foreløbig 27 dage.

33 kunder i et solcenter i Slagelse blev beluret og filmet af en i dag 30-årig mand, mener politiet. (Arkivfoto).
33 kunder i et solcenter i Slagelse blev beluret og filmet af en i dag 30-årig mand, mener politiet. (Arkivfoto).

Manden er sigtet for i alt tre forhold.

Filmede gennem vindue

Ifølge det første forhold belurede og filmede han i perioden 29. september til 13. oktober 2020 33 personer i Solcenter Beauty Tan i Slagelse, mens ofrene var afklædte.

Det andet forhold handler om, at den 30-årige mand på et ukendt tidspunkt og sted i Danmark filmede en kvinde gennem et vindue, mens hun sov. På optagelserne kunne man ifølge sigtelsen se kvindens ben og bryst.

Lurede på par

Endelig sigtes han for fire gange at have beluret og filmet en kvinde og en mand gennem et badeværelsesvindue. Kvinden var afklædt og nøgen i fire tilfælde, mens det samme var tilfældet for manden på to af optagelserne.

Det er uvist, hvornår og hvor i Danmark det sidste forhold fandt sted.

Den 30-årige nægter sig skyldig, men erkender at have været i besiddelse af i hvert fald nogle af optagelserne.Powered by Labrador CMS