Nyt DR-program udfritter de kendte

I DR-programmet "Flaskehalsen peger på" deltager en række celebre ansigter i udfordrende lege for at få ægte historier, som unge kan relatere til, på bordet

Udgivet Opdateret

Dj'en Emil Lange spinner sammen med DR-værten Helin Erdem en flaske og udfritter personen, som mundingen vender hen imod, om slibrige eskapader, pinlige anekdoter og rørende historier.

Det er konceptet i det nye P3-program "Flaskehalsen peger på", som er inspireret af den udfordrende leg af samme navn, "Den, som flaskehalsen peger på".

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

Også den udfordrende leg "Jeg har aldrig" er på programmet.

- Jeg er nok kendt for at fucke en del op, så jeg har en masse gode historier, der kommer frem i programmet, siger Emil Lange i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Men ud over pinlige historier fungerer denne her leg virkelig godt til at få taget nogle dybere snakke om, hvad der har været svære perioder i folks liv, og hvordan det er at være ung, mener den kendte dj.

Få gang i snakken

Han håber, at programmet kan inspirere seerne til at stille hinanden spørgsmål - både de sjove og de svære - for at få gang i snakken.

Gæsterne i de seks programmer er dj Oscar Bjerrehuus, skuespiller May Lifschitz, influencer Julia Sofia Aastrup, journalist Maya Tekeli, komiker Rasmus Wallbridge samt influencer og tidligere OL-svømmer Sarah Bro.

Undervejs i udsendelsesrækken kigger seks kendte, der har flere år på bagen, forbi og deler ud af deres erfaringer. Det er musikeren Kandis-Johnny, tv-vært Cecilie Frøkjær, musiker Jesper Binzer, kokken Claus Meyer, forfatter Sara Blædel og tidligere cykelrytter Jesper Skibby.

Programmet 'Flaskehalsen peger på' er en del af P3's fokus på unges trivsel. Eksempelvis fortæller dj Oscar Bjerrehuus (yderst til venstre, red.) programmets værter, Helin Erdem (til højre, red.) og Emil Lange (i midten, red.), at han altid har haft svært ved at vise følelser og åbne sig. (PR-foto).
Programmet "Flaskehalsen peger på" er en del af P3's fokus på unges trivsel. Eksempelvis fortæller dj Oscar Bjerrehuus (yderst til venstre, red.) programmets værter, Helin Erdem (til højre, red.) og Emil Lange (i midten, red.), at han altid har haft svært ved at vise følelser og åbne sig. (PR-foto).

Fokus på unges trivsel

Programmet er en del af P3's 2023-fokus på unges trivsel, så det er ikke udelukkende fis og ballade, der kommer på bordet.

Eksempelvis fortæller Oscar Bjerrehuus, at han altid har haft svært ved at vise følelser og åbne sig, fordi han gerne vil beskytte sig selv, mens Sarah Bro beretter om, at det har været vanskeligt at finde sin identitet, efter at hun stoppede med at svømme.

De to første programmer af "Flaskehalsen peger på" kan allerede nu ses på streamingplatformen DRTV. De to kommende episoder lander 18. august, mens de sidste to afsnit af programserien kan ses fra 25. august.

Powered by Labrador CMS