Populært TV 2-program får ny vært

Der er jobrokade i det danske medielandskab. Katrine Hertz Mortensen erstatter Anna Ingrisch som vært på "Besserwisserne"

Seere af 'Besserwisserne' bliver fra december guidet gennem programmet af Katrine Hertz Mortensen. Tidligere har Lasse Sjørslev, Troels Mylenberg, Anna Ingrisch og Peter Grønborg siddet i værtsstolen på programmet. (PR-foto)
Seere af "Besserwisserne" bliver fra december guidet gennem programmet af Katrine Hertz Mortensen. Tidligere har Lasse Sjørslev, Troels Mylenberg, Anna Ingrisch og Peter Grønborg siddet i værtsstolen på programmet. (PR-foto)
Udgivet Opdateret

Den politiske fredagsbar på TV 2 News får ny vært fra december.

Her sætter Katrine Hertz Mortensen sig for bordenden i programmet "Besserwisserne".

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Den 44-årige journalist erstatter dermed Anna Ingrisch.

Hun er for nylig skiftet til konkurrenten som ny vært på DR's populære nyhedspodcast "Genstart".

Premiere i december

Den stilling blev ledig, da Knud Brix i september blev udnævnt til journalistisk chefredaktør på Ekstra Bladet.

- Jeg ser utroligt meget frem til at nørde politik, taktik og strategi sammen med de politiske hjerner i "Besserwisserne", siger Katrine Hertz Mortensen i pressemeddelelsen.

- Det skal være sjovt og uformelt. Men det skal også være et rum, hvor vi sammen gør seerne klogere, og hvor gæsterne udfordrer hinanden på deres analyser - et selskab, jeg virkelig glæder mig til at beværte, lyder det videre fra Katrine Hertz Mortensen.

Katrine Hertz Mortensens premiereprogram på "Besserwisserne" bliver fredag den 3. december.

Katrine Hertz Mortensen kom tilbage til TV 2 News i sommer efter en årrække på andre arbejdspladser.

Hun har tidligere været radiovært på DR, pressechef for Liberal Alliance og senest kommunikationschef i Dansk Design Center.

Om TV2

TV 2 er en dansk tv-kanal, der drives af public service-tv-stationen TV 2 Danmark. Den dyster med den DR-ejede DR1 om at være Danmarks mest sete tv-kanal.

Tv-kanalen blev etableret ved en lovændring i 1986 for at bryde DR’s monopol. Kanalen begyndte udsendelser 1. oktober 1988, og opnåede hurtig popularitet i befolkningen. Allerede efter tre år overgik kanalen DR i seertal.

Før TV 2 Zulu blev lanceret 15. oktober 2000, var hovedkanalen TV 2 tv-stationen TV2 Danmarks eneste tv-kanal.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS