11-årig pige finder eftersøgt kriminel i sit skab

Han stak af fra politiet, hun fandt ham i sit skab.

Den 26-årige kriminelle gemte sig i 11-årige Presleys skab.Foto: Carter County Sheriff’s Office
Foto: Carter County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

En pige fra delstaten Oklahoma i USA fik et chok, da en eftersøgt kriminel stod inde i hendes skab. Det skriver det amerikanske medie Huffington Post.

– Hver gang jeg åbner mit skab eller går ind på mit værelse eller badeværelse, overalt, tænker jeg på det, og hvor uhyggeligt det var, siger 11-årige Presley Brown.

Sprang ud af skabet

Presley spillede et spil på sin mobiltelefon sidste mandag, da hun så Race Cox i spejlet. Den 26-årige mand, der flygtede fra politiet søndag, da betjente prøvede at anholde ham for to forbrydelser, kom frem fra skabet og sagde: “Vær ikke bange lille pige”.

– Jeg begyndte at skrige, fortæller Presley.

Presleys forældre hørte hendes skrig og kom løbende. Hendes mor, Monica Brown, fandt Presley grædende i gangen. Hendes far tog fat i Cox, men han slap væk efter en kort kamp og flygtede med  700 kroner af Presleys fødselsdagspenge.

Taknemlig mor

Politiet så Cox på en gade tæt på familiens hjem den næste morgen. De arresterede ham for de tidligere forbrydelser. Han blev også præsenteret for to yderligere anklager – for indbrud og for at flygte fra anholdelse. Det er uvist, hvad Cox var eftersøgt for til at starte med, men han sidder nu i Carter County Jail. Der er sat kaution på 280.000 kroner.

Presleys mor er taknemmelig for, at det ikke gik værre.

– Han kunne have lagt sin hånd over hendes mund, siger den bekymrede mor og fortsætter:

– Hvem ved, hvem ved, hvad der kunne have været sket.

Powered by Labrador CMS