14-årig pige gruppevoldtaget i seks dage

Familien troede, at den unge pige bare var forsvundet. I virkeligheden blev hun holdt fanget og mishandlet i seks dage.

Pigen blev voldtaget igennem seks dage af otte voksne mænd.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En 14-årig pige er blevet voldtaget af otte mænd igennem seks dage i et studie. Det skriver Fox 43.

Politiet prøver lige nu at finde ud af, hvem der var med i den forfærdelige gruppevoldtægt af den unge pige i Connecticut i april.

Voldtaget af otte mænd

Sagen startede med en efterlysning. Pigens plejemor troede nemlig, at hun var forsvundet. Men det viste sig at være meget værre.

Den 14-årige har fortalt politiet, at en mand, hun kender som “Wookie” sammen med syv af hans venner holdt hende fanget i et studie. De otte mænd voldtog hende flere gange igennem de seks dage, hun var fangt.

Politiet har anholdt 20-årige Miguel Pagan i forbindelse med sagen, efter de fik bekræftet, at netop han er kendt under kælenavnet “Wookie”. Ifølge politiet har Pagan indrømmet at have hentet pigen 7. april og bagefter haft sex med hende. Han har også billeder af pigen og studiet på sin mobil.

Kniv mod struben

Pigen har fortalt, at Pagan og flere af de andre mænd har holdt en kniv mod struben på hende. Hun fortæller, at Pagan skar hende i maven og halsen, truede hende med en pistol og gned hendes mund ind i et pulver. Politiet har identificeret pulveret som et stof kaldet “Molly”.

Ifølge pigen blev hun tvunget til at tage stoffer og skylle det ned med alkohol. Hun fortæller, at hun prøvede at flygte flere gange gennem et vindue, men hun kunne ikke nå. Hver gang hun prøvede, blev hun bundet.

Til sidst kontaktede en familieven Pagan. Han efterlod pigen sammen med vennen på en McDonalds parkeringsplads. Vennen kørte bagefter pigen til et supermarked, hvor hun snakkede med politiet.

Mor: Brug kondom

Efter politiet beslaglagde Pagans mobil, fandt de beskeder fra en kvinde, som politiet tror er Pagans mor. I beskederne skriver kvinden, at hun ved hvad Pagan har gang i. Hun beder ham om at stoppe, ellers vil han blive tiltalt for voldtægt. Hun skulle efter sigende også have bedt ham om at bruge kondomer, så der ikke var nogle beviser.

Politiet bruger beskederne til at prøve at finde ud af, hvad der er sket. Politiet leder også efter de andre mænd, der var involveret. Pagan er i fængsel for blandt andet for seksuelt overfald og kidnapning.

Powered by Labrador CMS