18-årig kvinde er i livsfare: Politiet advarer kraftigt mod piller

En 18-årig kvinde er lørdag morgen blevet indlagt og er i livsfare efter at have indtaget ukendt stof.

Udgivet Opdateret

Familien til en 18-årig pige fra Esbjerg har lørdag morgen kontaktet politiet, fordi pigen blev hasteindlagt på sygehuset i Esbjerg. Her er hun i akut livsfare, fordi hun har indtaget et endnu ukendt narkotika i pilleform.

Hurtigt politiarbejde har betydet, at det er lykkedes Syd- og Sønderjyllands Politi at fremskaffe et billede af nogle piller lignende de, som den 18-årige har indtaget.

– Pigens familie ringer til os klokken 8.20 her til morgen, og da har hun ikke været indlagt længe. Vi får det oplyst, at den unge pige har været på en adresse, hvor en gruppe unge mennesker har hygget sig – blandt andet med det her narkotika, siger Ole Aamann, vagtchef i politikredsen, der via Twitter har sendt en haste-advarsel ud til unge i området.

Ikke testet

Politiet sender aktivt repræsentanter ud til adressen, hvor disse får kontakt til nogle unge mennesker på stedet, der ikke er videre meddelsomme. Af samme grund ved politiet heller ikke, hvor pillerne kommer fra.

– Men de siger, det er ecstasy. Vi får så fat i et par af de her piller – som du kan se på billedet. Vi har ikke selv fået dem testet endnu , så vi kan ikke være sikre på, hvad det præcis er, siger Ole Aamann til Newsbreak.dk.

Ecstasypiller har de seneste år gennemgået en udvikling, der betyder, at der ofte er proppet alverdens forskellige slags ulovlige kemikalier og stoffer i. Derfor er det også uvist, hvad pigens tilstand skyldes.

– Pigen er efter mine oplysninger fortsat i livsfare, siger Ole Aamann.

Ingen er anholdt i sagen.

Powered by Labrador CMS