Berygtet diktator ville købe Parken og FCK

Ny bog afslører: Frygtet diktator ville købe FCK

WIFI i Parken. Telia har indgået et syvårigt sponsorat af Parken. Det indebærer blandt andet Wifi til alle gæster samtidigt. i løbet af af One Direction- koncerterne i juni blev systemet testet, og de 15.000 gæster, til hver koncert kom i gennemsnit op på en download- hastighed på 14, 9 Mbit/s og en upload-hastighed på 12, 5 Mbit/s
Udgivet Opdateret

Flemming Østergaard, tidligere chef for FCK, fortæller i ny bog, at en berygtet diktator tidligere forsøgte at købe selskabet bag københavner-klubben.

Den nu afdøde diktator Muammar Gaddafi var i 2006 interesseret i at købe selskabet bag fodboldklubben FC København, men fik afslag af Flemming Østergaard.

Det fortæller den tidligere FCK-boss i ny bog ‘Exit Parken’, som Ekstra Bladet fredag citerer fra. Her giver Flemming Østergaard i samarbejde med journalist David Trads sin version af tiden i FC København.

Interessen fra den libyske diktator begyndte allerede i begyndelsen af det nye årtusinde, hvor FCK via en agent fik spilleren Al-Saadi Gaddafi tilbudt. Som efternavnet antyder, var han søn af netop Muammar Gaddafi. Men ham ville Don Ø ikke have noget at gøre med og afslog derfor straks tilbuddet.

Det fik dog ikke diktator Gaddafi til at glemme FCK. I 2006 kontaktede en schweizisk advokat således Parken Sport & Entertainment og Flemming Østergaard. Advokaten ville på vegne af sin velhavende klient købe hele den københavnske fodboldbutik.

“Tag bare hjem igen”

Flemming Østergaard sendte derfor sin advokat til Schweiz for at høre mere om, hvem denne velhaver var.

»Det er oberst Gaddafi, som står bag tilbuddet,« kunne advokat Henrik Nørkær fortælle til Don Ø.

»Okay, svarede FCK-formanden, så kan du godt fortælle dem, at vi stopper her. Det har ingen interesse. Tag bare hjem igen,« skulle Flemming Østergaard ifølge Ekstra Bladet angiveligt have svaret.

Muammar Gaddafi regerede i Libyen frem til Det Arabiske Forår i 2011, som væltede ham og kostede ham livet.

 

Powered by Labrador CMS