Bomberyddere undersøger mistænkelig genstand: Naboer skal blive væk fra vinduerne

Lige nu beder politiet naboer til lejligheden på Peter Fabers Vej 37 at holde sig væk fra vinduerne.

Udgivet Opdateret

Østjyllands Politi fik i morges klokken 07.00 en anmeldelse om, at der var fundet en mistænkelig genstand i en kælder på Peter Fabers Vej i Aarhus Vest. Politiet kørte til stedet og afspærrede området, hvorefter der blev forsøgt etableret kontakt til en beboer i en lejlighed. Det oplyser Østjyllands Politi i en netop udsendt pressemeddelelse.

Da beboeren, trods gentagne opfordringer fra politiet, ikke ønskede at komme ud af sin lejlighed, kastede politiet tåregas ind i hans lejlighed, hvorefter han kom ud og blev anholdt. Der er tale om en 24-årig mand.

Politiet er i gang med at undersøge den 24-åriges lejlighed, og forsvarets bomberyddere er i gang med at undersøge den mistænkelige genstand i kælderen.

Beboerne i opgangene på Peter Fabers Vej 37 og 39 er blevet evakueret, og beboerne i de omkringliggende opgange er blevet bedt om at søge væk fra vinduerne i deres lejligheder.

Newbreak.dk var på stedet netop som politiet tiltvang sig adgang til lejligheden og altså forinden havde affyret tåregas ind til den 24-årige.

Østjyllands Politi var kommet nogenlunde ubemærket til stedet. I hvert fald udtrykker en af områdets beboere det således:

– De må være kommet uden udrykning, jeg hørte i hvert fald ikke noget, sagde beboeren, der ønskde at være anonym, tidligere til Newsbreak.dk.

Området er blevet afspærret af gaderne Møllevangs Allé, Ambrosius Stubs Vej, Vilhelm Bergsøes Vej. Det er ikke muligt for borgerne at komme ind i det afspærrede område på nuværende tidspunkt. Borgere, der allerede befinder sig i det afspærrede område, skal blive inden døre.

Østjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om den genstand, der er blevet fundet i kælderen.

Powered by Labrador CMS