Brøndby-træner: – Vi må kigge indad

Foto: Henning Bagger/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Det var en skidt måde, Brøndby håndterede kampen mod Sønderjyske på, mener Brøndbys træner Thomas Frank.

Skuffelsen drev ned af væggene i Brøndbys omklædningsrum i forlængelse af 2-4-nederlaget i DBU Pokalen til Sønderjyske efter forlænget spilletid.

Undervejs var Brøndby foran 2-1 på mål af Johan Elmander og Teemu Pukki. En udligning og en udvisning senere var matchbolden sendt over i fødderne på hjemmeholdet. Og den missede Sønderjyske ikke.

Giver udtryk for skuffelse på hjemmeside

Brøndbytræner Thomas Frank giver udtryk for sin skuffelse på klubbens hjemmeside.

– Vi er skuffede, for vi ville rigtig gerne gå hele vejen i pokalturneringen. Det formåede vi ikke, selv om vi var foran 2-1 og dermed havde alle muligheder for at holde fast i kampen og sikre en plads i semifinalen.

– Jeg er ikke tilfreds med måden, vi håndterede føringen på. Vi må selvfølgelig give cadeau til Sønderjyske for at kæmpe godt og gøre det til en kamp på deres præmisser, men vi må også kigge indad.

– Vi var egentlig i fin kontrol ved 2-1 og havde også en stor chance til Elmander efter deres udligning, så på den måde var det stadig en åben kamp, men vi skal håndtere det bedre, siger Thomas Frank.

Dario Dumic så rødt

Dario Dumic blev sendt tidligt i bad, da den centrale forsvarsspiller mistede bolden og klodset måtte lave en nødbremse på Adama Guira.

– Situationen med Dario ændrede selvfølgelig kampbilledet, siger Thomas Frank med hentydning til det røde kort, som midterforsvareren blev præsenteret for med knap 20 minutter tilbage af den ordinære spilletid.

– Udvisningen gjorde, at det for alvor blev op ad bakke. For anden kamp i streg kom vi i undertal, og spillerne skal have ros for at kæmpe videre i endnu en hård kamp på så få dage.

– Nu gælder det om at stå klar til kampen mod FC København på søndag, og det går vi i gang med allerede torsdag, lyder det fra Brøndby-træneren.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS