Christiane afslører: L.O.C. og jeg skal skilles

Christiane Schaumburg-Müller og LOC skal skilles. Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor og rapperen L.O.C. skal skilles. Det afslører tv-værten på sin Instagram-profil.

»Dette er nok det sværeste jeg nogensinde har skulle skrive.«

Sådan lyder det fra den 33-årige tv-vært og forretningskvinde Christiane Schaumburg-Müller O’Connor på sin Instagram-profil.

»Liam og jeg har efter 7 års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit. Som enhver der nogensinde har stået i denne situation ved, er det en hård beslutning, og noget man har arbejdet hårdt på at overkomme, før man endelig træffer valget,« skriver hun på det sociale medie, hvor hun har over 200.000 følgere.

Så lykkelige var de:

Parret blev gift d. 22. december 2012 ved et storslået slotsbryllup på Valdemar Slot, men nu er kærligheden mellem de to altså brast.

Så sent som i marts i år kom L.O.C. med et hint om, at kærligheden mellem de to travle stjerner måske ikke altid har været helt nem.

»Livet har lært mig, at kærlighed aldrig varer ved. Christiane påstår, at det gør den. Hun giver mig også en forhåbning og en tro på, at det må den også kunne. Vi er nok også begge glade for, at vi ikke mødte hinanden for 10 år siden, for så havde det nemlig ikke varet ved,« fortalte han til Femina.

Powered by Labrador CMS