Dansk VM-svømmer glemte sine badebukser før finale

Viktor B Bromer. Foto: ALEXANDER NEMENOV/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Viktor Bromer fik en rædselsfuld optakt til onsdagens VM-finale på 200 meter butterfly i Kazan i Rusland. Den 22-årige dansker havde simpelthen glemt sine badebukser.

Og derfor var gode råd lige pludselig meget dyre for Viktor Bromer, som ikke havde et ekstra par med i tasken.

»Der kommer stress på, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Ingen af de andre på holdet havde nogle badebukser i min størrelse og mit mærke,« siger Viktor Bromer til TV 2 SPORT.

Den talentfulde svømmer nåede dog til start i finalen, hvor han blev nummer fem, og hvor han efterfølgende strøg ud af hallen uden at ville tale med de danske journalister i ren skuffelse.

Men havde det ikke været for Viktor Bromers landsholdskollega, Pernille Blume, så kunne han måske være endt med at stå med valget om at melde fra, eller stille op helt uden.

»Pernille løb op i sponsorteltet og skaffede et par nye badebukser til mig, som jeg har omkring 20 minutter før løbet går i gang. Jeg plejer at have dem på 45 minutter start, så det var langt fra optimalt. Forberedelserne var langt fra optimale, men det skal ikke være en undskyldning for, at jeg ikke vandt,« fortæller Viktor Bromer.

Powered by Labrador CMS