Datter myrdet som 10-årig: Nu har mor mistet endnu en datter

I 1999 blev hendes 10-årige datter myrdet. Næsten 20 år senere blev den anden datter skudt og dræbt.

Her ses 34-årige Casey Eaton sammen med sit barnebarn.Foto: Go Fund Me
Foto: Go Fund Me

Udgivet Opdateret

En onsdag i april blev en 34-årig kvinde skudt og dræbt tæt på en legeplads. Den samme legeplads som er opkaldt efter hendes søster, der blev myrdet i 1999 – kun 10 år gammel. Den stakkels mor har nu mistet to døtre til koldblodige mordere. Det skriver Fox News.

34-årige Casey Eaton blev skudt onsdag aften foran sit hjem i Kansas. Hun havde fire børn og et barnebarn. Hendes lig blev fundet i en bil senere.

Casey prøvede at redde søster

Caseys søster var Pamela Butler. I oktober 1999 blev hun som 10-årig kidnappet, mens hun kørte på rulleskøjter tæt på søstrenes hjem. Kidnapningen startede en to dages jagt på kidnapperen, der inkluderede en jagt gennem byen. En nabo så Keith Nelson tage fat i Pamela og naboen jagtede ham, men det lykkedes Keith at slippe væk fra naboen, som til gengæld noterede sig nummerpladen på Keiths bil og ringede til politiet.

Keith Nelson kørte pigen til Missouri og trak hende bagefter ud i en skov, hvor han bankede og kvalte hende med en ledning. Han erkendte sig skyldig til gengæld for, at anklagere ville droppe en tiltale omkring seksuelt overfald på den lille pige. Han blev alligevel dømt til døden.

Cherri West, den ulykkelige mor til de to piger, har fortalt, at Casey løb efter Nelson, da han kidnappede Pamela.

– Hun råbte ned ad gaden og det var der en nabo begyndte at jagte varevognen. Han mistede den af syne men fik nummerpladen, fortalte moren.

Mor: “Hvad har jeg gjort?”

Den sønderknuste mor fortæller nu, at hun ikke kan tro, at endnu en af hendes døtre er blevet myrdet.

– Jeg kan ikke tro, at det er sket igen, fortæller hun og fortsætter:

– Du sidder på en måde tilbage og tænker, hvad man kan have gjort for, at man fortjener det her.

Efter mordet på Casey var der en massiv jagt på gerningsmanden, Emenencio Lansdown. Han blev fanget søndag morgen og overgav sig frivilligt. Han er blevet tiltalt for andengrads mord og ulovlig besiddelse af et våben.

Der er blevet startet en online indsamling til Caseys begravelse på Go Fund Me, hvor der i skrivende stund er indsamlet næsten 35.000kr.

Powered by Labrador CMS