Dropper drømmebryllup

En særlig regel har været udslagsgivende for tv-personlighedens aflysning

Udgivet Opdateret

Det er i den grad en streg i regningen for Mascha Vang, at hun ikke skal vies i Marmorkirken alligevel - som ellers har været hendes store drøm.

På Marmorkirkens hjemmeside fremgår det, at fotos eller video ikke er tilladt før eller under vielsen, og det har været udslagsgivende for tv-personlighedens beslutning.

Det fortæller hun på Instagram.

"Jeg ville således ikke kunne have et billede af min far og jeg op ad kirkegulvet, eller når vi står og bliver viet, men kun alene i en tom kirke bagefter (pynt er også udelukket). Jeg ved andre har taget billeder i kirken, i smug med telefoner, men jeg ønsker ordentlige billeder og vil ikke gå op ad gulvet med en frygt af, at det hele kunne blive afbrudt af en fælles irettesættelse af præsten," skriver Mascha Vang i opslaget. 

"Prøv at opleve i stedet for at optage!"

Kort efter frieriet tilbage i oktober ringede Mascha Vang straks og undersøgte mulighederne for at blive viet i drømmekirken, og det viste sig, at der var en perfekt ledig dato.

"Jeg var ved at tude af jubel, men det varede dog kun i ganske kort tid. Jeg havde godt luret at der ville være en stor forhindring, og den blev bekræftet i samtalen," fortæller hun.

Kirken vil sikre det nærvær, som en gudstjeneste er afhængig af, og derfor er fotos og video ikke tilladt.

"Efterhånden er det som om en smartphone skal frem hver gang der sker noget særligt. Prøv at opleve i stedet for at optage!" lyder det.

Nyt sted fundet

Det huer bestemt ikke Mascha Vang. Andre skal ikke skal være dommer over, hvad der vigtigt på hendes store dag, mener hun.

Efterhånden har tv-personligheden dog forliget sig med, at vielsen ikke kommer til at finde sted  i Marmorkirken. 

Nu Mascha Vang fundet "det helt rette sted" at afholde brylluppet - men hun afslører ikke hvor. 

Til Mascha Vangs store ærgrelse skal hun ikke vies i drømmekirken alligevel.
Til Mascha Vangs store ærgrelse skal hun ikke vies i drømmekirken alligevel.
Powered by Labrador CMS