Efterlyste vidner i Emilie-sagen er endelig fundet

De to vidner, som politiet har eftersøgt siden 10. august, meldte torsdag eftermiddag sig selv.

Politiet har gennem halvande uge eftersøgt to unge mennesker, der havde kørt i samme tog som Emilie. Nu har de meldt sig. Foto: Facebook.
Udgivet Opdateret

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har eftersøgt to vidner, der skulle have været med det samme tog som den efterlyste Emilie Meng. De to unge personer har været efterlyst siden 10. august, præcis en måned efter Emilies forvinden. Vidnerne har nu endelig meldt sig.

– De meldte sig selv i går eftermiddags, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Newsbreak.

– Desværre kunne de ikke bidrage med noget. Men så kunne vi få lukket et hul i efterforskningen, siger Søren Ravn-Nielsen.

Eftersøgning med dykkere

Mandag til onsdag i denne uge har dykkere finkæmmet søen Bregnemosen og inderhavnen i Korsør. Om der er kommet noget brugbart ud af dykningen vil politiinspektøren ikke komme ind på.

– Der pågår stadig en hel del efterforskning, der løbende bliver vurderet.

Til spørgsmålet om der skal dykkes igen, svarer Søren Ravn-Nielsen:

– Det kan jeg ikke afvise. Der er elementer, der bliver vurderet. Men det involverer vi ikke pressen i, slutter han.

Flere kolde spor

Der er blevet efterlyst og afhørt et stadigt større antal vidner, der menes at kunne hjælpe politiet med oplysninger, der kan lede til Emilie. Flere forskellige frivillige grupper af borgere har deltaget i eftersøgningen af den unge pige i Korsør, og hun er siden blevet rygtet til blandt andet Skive, hvor et vidne skulle have taget et billede af en pige, der kunne være Emilie. Men det var ikke hende.

– Den vinkel er lagt fuldstændig død, har Marianne Roed, der er leder af den gruppe efterforskere, der leder efter Emilie, tidligere sagt til Newsbreak.dk.

Der var ellers opstået et håb, efter at Skive Politi havde fået henvendelser fra 12 forskellige borgere, der mente at have set Emilie i byen. Det skrev BT.dk dengang.

En borger havde også taget et billede af den omtalte pige, og det billede har nu været forbi både Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi samt Emilies familie.

– Billedet er blevet forelagt familien. Og det er ikke hende, sagde Marianne Roed.

Tøjfund kan ikke forbindes til Emilie

Heller ikke forskellige typer tøj, fundet omkring i Korsør, har vist sig at have forbindelse til pigen. BIT har tidligere kunne fortælle, at en frivillig eftersøgningsgruppe havde fundet en sort trøje. Men den, såvel som alt andet tøj, der indtil nu er beskrevet i pressen i forbindelse med eftersøgningen, har båret frugt.

– Der er ingen af de trøjer, der er fundet, der har forbindelse til sagen, fortalte Marianne Roed.

Frivillige eftersøgninger

Det er ikke kun politiet, der leder efter den nu 18-årige Emilie Meng. Blandt andet har grupperne Missing People og Forsvundne Personer iværksat flere frivillige eftersøgninger – den næste skal foregå på søndag.

Emilie Men har i mere end fem uger trukket store overskrifter over hele Danmark og også i nabolandene er der delt plakater ud med Emilies billede i håb om, der måske kommer henvendelser derfra. Det kan eventuelt være fra ferierende turister.

Emilie Meng er sidst set 10. juli på Korsør Station. Herfra ville hun gå til sit hjem. Den tur blev aldrig fuldført.

Emilie beskrives som:

– 168 centimeter høj.
– Almindelig af bygning.
– Langt brunt hår.
– Hun var Iført sort langærmet cardigan med sort blondebluse under. Blå jeans og blå Adidas sko.

Har du oplysninger i sagen, er du en af de to personer, politiet efterlyser nu, eller kender du dem – kan Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kontaktes på telefon nummer 114.

Powered by Labrador CMS