Eftersøgt i Aarhus-drab udleveret og fængslet

Den 25-årige, der blev anholdt i Tyskland, varetægtsfængsles frem til 22. oktober.

Den 25-årige, der har været eftersøgt i forbindelse med en stor hashhandel, er blevet varetægtsfængslet. Foto: Øxenholt Foto
Udgivet Opdateret

Tirsdag formiddag fremstillede Østjyllands Politi en 25-årig mand i grundlovsforhør. Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Han var efterlyst, da politiet mente, han havde en relation til en hashhandel mellem to grupperinger, som gik galt og endte med, at en 25-årig mand blev dræbt på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

Udtalte sig ikke

Den 15. september blev den 25-årige anholdt i Tyskland på foranledning af dansk politi, da den 25-årige var eftersøgt.

Siden da har han været i tysk politis varetægt, men mandag blev han udleveret til Danmark.

Det betød, at han kunne fremstilles i grundlovsforhør.

Tirsdag formiddag er den 25-årige blevet varetægtsfængslet frem til den 22. oktober. Han nægtede at udtale sig og tog forbehold for at kære kendelsen.

Dræbt af skud

I sagen er tre mænd allerede varetægtsfængslet i forbindelse med narkosagen, mens en fjerde mand er varetægtsfængslet for drabet på den 25-årige mand, der den 22. juli blev skudt på Jysk Væddeløbsbane i Aarhus.

Det er en 40-årig mand fra København, der er mistænkt for at have begået drabet på den 25-årige.

Yderligere tre personer er varetægtsfængslet i forbindelse med narkosagen. Foto: Øxenholt Foto
Yderligere tre personer er varetægtsfængslet i forbindelse med narkosagen. Foto: Øxenholt Foto

Allerede på daværende tidspunkt gav Østjyllands Politi udtryk for, at drabet skete på baggrund af en stor hashhandel mellem to grupperinger. En hashhandel der vurderes til at være omkring 1,6 millioner kroner værd.

– Efterforskningen peger i stigende grad på, at motivet til drabet skal findes i en narkohandel mellem to persongrupper. Vi har nu anholdt yderligere en person i sagen, som vi mener kan knyttes direkte til drabet, men vi har fortsat et stort efterforskningsarbejde foran os. Et arbejde som vi forventer vil afdække yderligere personer med en rolle i sagen, sagde politiinspektør Michael Kjeldgaard i forbindelse med varetægtsfængslingen af den 40-årige.

Powered by Labrador CMS