En person i livsfare efter sammen-styrtning

Politiet arbejder på byggepladsen på Aarhus Havn, hvor en arbejder fik et betondæk ned over sig og blev alvorligt kvæstet. Foto: Axel Schutt/Scanpix
Udgivet Opdateret

Politi og redning har ydet livreddende førstehjælp på havnen i Aarhus, hvor en person er i livsfare.

Efter en sammenstyrtning på Grete Løchtes Gade ved det nye boligområde på Aarhus Havn, hvor blandt andet Grundfos Kollegiet ligger, er en person blevet kvæstet.

Politi og redning ankom på stedet og gik  i gang med at hjælpe personen.

– Vi er netop landet og gået i gang med livreddende førstehjælp, sagde vagtchefen ved Østjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Ulykken er eftersigende sket ved, at et tungt betondæk er styrtet ned gennem flere etager i forbindelse med opførelsen af en ny ejendom på det nye boligområde ved havnen. En mand blev ramt af betonen og havnede angiveligt under det. Han er bragt til traumecentret på sygehuset.

– En arbejder er kommet til skade og han er bragt til sygehuset, siger vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi til DR.dk.

 

Aarhus Stiftstidende skriver, at det angiveligt var i forbindelse med opførelsen af en tilbygning til førnævnte Grundfos-kollegie, at betonelementet styrtede sammen.

Et betondæk er den bærende konstruktion i en etageadskillelse.

Powered by Labrador CMS