Esbjerg hylder integration med ny pris

Arkivfoto: Iris/Scanpix
Udgivet Opdateret

I Esbjerg er de rigtig gode til integration. Det vil Esbjerg Kommune nu hylde med en særlig Integrations-pris

Esbjerg Kommune vil gerne give de, der yder en ekstraordinær indsats på integrations-området en særlig hyldest. Derfor har Integrations-rådet i Esbjerg Kommune nu lavet en pris, der skal uddeles til foreninger, frivillige, virksomheder og offentlige arbejdspladser, som har ydet en ekstraordinær og værdifuld indsats for integrationen i kommunen.

Prisen bliver uddelt første gang i august 2015 i forbindelse med International dag. Prisen skal hylde nytænkende integrations-indsatser, der skaber mulighed og perspektiver for integrations-arbejdet. Det kan være nytænkende initiativer på integrations-området, indsatser, der inspirerer og opmuntrer andre til at deltage i integrations-indsatsen, eller indsatser, der sætter fokus på en overset problematik på integrations-området:

– Vi ønsker at hylde og støtte integrationsindsatser, der fremmer integrations-arbejdet i Esbjerg Kommune. De mange små, men vigtige indsatser, kan blive overset i det store billede. Derfor ønsker Integrations-rådet at bidrage til det gode arbejde på integrations-området og give de frivillige et skulderklap i form af Esbjerg Kommunes Integrations-pris, udtaler formand for Integrations-rådet i Esbjerg Kommune, Kian Soleiman.

Integrations-prisen vil blive uddelt af formanden for Social- og Arbejdsmarkeds-udvalget, Henrik Vallø og formanden for Integrations-rådet, Kian Soleiman.

Integrations-rådet er nedsat af Social- og Arbejdsmarkeds-udvalget i Esbjerg Kommune. Integrations-rådet består af otte medlemmer med anden etnisk baggrund, som repræsenterer de etniske foreninger i Esbjerg Kommune.

Integrations-rådet har til formål at medvirke til, at byrådets integrations-indsats er effektiv og sammenhængende og i største muligt omfang fremmer etnisk ligestilling.

Powered by Labrador CMS