Et rent julemirakel: Pludselig kunne kvæstet mand rejse sig og gå

Politiet beretter om den mærkværdige situation.

Et vaskeægte julemirakel er sket. Se på næste billede, hvor det er fundet sted. Foto: Scanpix
Et vaskeægte julemirakel er sket. Se på næste billede, hvor det er fundet sted. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

De af os, der har set Bossen og Bumsen i flimmerkassen, mindes tydeligt scenen med Eddie Murphy som forhutlet svindler, der pludselig og ud af det blå rejser sig op fra den snehvide gade – til trods for at have givet den som benløs og blind tigger.

Umiddelbart er det det første billede, der dukker op på nethinden i forbindelse med denne historie. For som Murphy selv proklamerer i filmen, så er der tale om et mindre mirakel, når den slags sker.

Af samme årsag må vi konkludere, at der lørdag morgen fandt en vaskeægte julemirakel sted foran et hus på Pilemosevej i Kaldred øst for Kalundborg.

Hjælp manden!

Midt- og Vestsjællands Politi kan således i sin rapport for weekenden berette, at det klokken 15.54 forholdt sig sådan, at en kvinde bankede på døren hos en beboer netop her.

Uden for stod en kvinde, der på ringe engelsk febrilsk forsøgte at skaffe hjælp til en tilskadekommen eller på anden led lidende mand, der lå i rabatten – tilsyneladende ude af stand til andet end blot at ligge.

Beboeren – der også anmeldte forholdet – havde måske også set Bossen og Bumsen. I hvert fald brød vedkommende sig ikke om lugten i brunkagebageriet, så hun afslog at hjælpe.

Miraklet på Pilemosevej

Da var det – som et trylleslag – at et julemirakel slog ned på Pilemosevej i Kaldred øst for Kalundborg. Da først kvinden og den nødstedte mand forstod, at der ingen hjælp var at hente her, rejste han sig mirakuløst fra jorden.

Tilsyneladende og efter alt at dømme uskadt. Altså kureret som Eddie Murphy.

Politiet har dog – vanen tro – en noget mere praktisk tilgang til verden, og det konstateres i rapporten anderledes tørt, at “det må antages, at de to ville lave et tricktyveri”.

Miraklernes tid er tilsyneladende forbi alligevel.

Powered by Labrador CMS