Faretruende nedtur vendt med flot comeback

FC Midtjylland spillede 2-2 mod Malmö FF i den første af to kampe om at komme i Europa Leagues gruppespil.

Malmö FF-spilleren Fouad Bachirou (til højre) jages af FCM-anfører Jakob Poulsen i torsdagens Europa League-opgør. Kampen endte 2-2. Foto: Andreas Hillergren/TT/Scanpix

FC Midtjylland var bagud med 0-2 ude mod Malmö FF, men den danske mesterklub endte med at spille 2-2.

Opgøret var det første af to playoffkampe om at komme i Europa Leagues gruppespil. Der er returkamp om en uge.

Malmö FF-angriberen Markus Rosenberg bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 12 minutter, da han stod helt fri ved bageste stolpe efter et hjørnespark.

Efter 25 minutter fordoblede Marcus Antonsson føringen, og det så yderst svært ud for FCM, der var presset i bund i lange perioder.

I anden halvleg var billedet et andet, og FCM var langt bedre med i kampen.

Det resulterede i en reducering, da FCM-kantspilleren Gustav Wikheim scorede til 1-2.

Senere udlignede indskiftede Simon Okosun til 2-2 og sikrede dermed FCM et brugbart resultat før returopgøret.