Firma advarer mod egen vare: Børn kan blive kvalt i dem

Søstrene Grene advarer på sin hjemmeside mod to bamser til børn.

Udgivet Opdateret

Altmuligbutikken Søstrene Grene gør på sin hjemmeside opmærksom på, at man som en sikkerhedsforanstaltning er nødsaget til at tilbagekalde satlige solgte eksemplarer af to forskellige bamser.

Det fremgår, at tilbagekaldelsen skyldes det faktum, at der er konstateret en risiko for, at nogle små runde yderstykker på bamsernes antenner kan rives af, og derfor kan børn komme kuglen i munden.

“Børn kan få en sådan løsdel galt i halsen”, skriver Søstrene Grene, der tilbagekalder alle bamser – simpelthen for at undgå uheld.

– På baggrund af en kundehenvendelse, hvor enderne af de små antenner var faldet af, valgte vi d. 8/5 at lave en frivillig tilbagekaldelse af produktet. Ingen børn er kommet til skade, oplyser Lis Vestergaard, produktsikkerhedsansvarlig hos Søstrene Grene, i en mail til Newsbreak.d.

Søstrene Grene skriver, at alle, som har købt bamserne, kan få refunderet den fulde købspris ved at levere produktet tilbage til en af virksomhedens butikker senest den 31. august. “Det er ikke nødvendigt at medbringe en kvittering.”

Powered by Labrador CMS