Grædende kvinde fundet begravet i naboens hemmelige brønd

Naboen er blevet anholdt og sigtet for bortførelse.

I et skur på grunden her blev Jennifer Elliot fundet proppet ned i en lille brønd. Foto: Google Maps
Udgivet Opdateret

Det lyder som en uhyggelig film – nærmest som taget ud af Ondskabens Øjne – men politiet i den amerikanske by Blanchester gjorde et skræmmende fund onsdag morgen lokal tid. Fra et lille skur på en mands grund kunne personer i området høre, hvad der umiskendelig lød som kvindegråd.

Fire timer forinden – omkring midnat – blev Jennifer Elliot meldt savnet af sin mor. Elliot var tilsyneladende sporløst forsvundet. Hun bor tilfældigvis lige ved siden af det omtalte skur, og det skulle også vise sig, at gråden var hendes.

CBS News skriver, at politiet brast ind i skuret, hvor der umiddelbart ikke var syne af Elliot. Det skyldtes, at hun var gemt af vejen i en hemmelig brønd, som skuret var bygget op omkring. Under træplader og tungtvejende sager opdagede politiet til skræk og rædsel åbningen til den gamle brønd.

Den skrækslagne kvinde blev hastet på hospitalet til undersøgelser og er siden udskrevet igen.

– Da jeg blev vækket klokken fire om morgenen af kolleger, der sagde, de havde fundet Jennifer begravet i et skur, forestillede jeg mig, at næste sætning ville være, at hun var død. Det var heldigvis ikke tilfældet, siger Scott Reibolt, der er politichef i Blanchester, til Local12.

Politiet i Blanchester anholdt ejeren af grunden, Elliots nabo, og han er blevet sigtet for at have bortført den unge kvinde. Naboen er eftersigende psykisk forstyrret og har flere gange kontaktet politiet i løbet af april. Dybt paranoid fordi han mente, nogen forsøgte at bryde ind i hans hjem.

Uhyggeligt nok skete episoden, der på mange måder minder om Jonathan Demmes storfilm Ondskabens Øjne, omtrent det tidspunkt, hvor verden fik at vide, at Demme var død, 73 år gammel.

Powered by Labrador CMS