Havneulykke: Mand kvæstet under betonelement

Det var ved arbejdspladsen her, at en 37-årig fynbo fik et betonelement over sig. Foto: Per Øxenholt
Udgivet Opdateret

Politiet har forladt Aarhus Havn, tilbage er Arbejdstilsynet, der nu skal klarlægge den voldsomme ulykke, hvor et betonelement styrtede sammen oven en arbejder.

Torsdag eftermiddag styrtede et betonelement i et nybyggeri på Aarhus Havn sammen. En arbejder blev kvæstet under betondækket, der skulle dele kælder fra stueetage i den kommende bygning.

Manden blev hurtigt kørt med udrykning til traumecentret på Aarhus Universitetshospital på Nørrebrogade. Hans tilstand er kritisk.

Imens pågår undersøgelser af stedet. Politiet har spærret helt af, fortæller Newsbreak.dks mand på havnen og forklarer, at arbejdstilsynet fortsat arbejder med at klarlægge ulykken, hvor fire øvrige arbejdere på mirakuløs vis slap uskadt fra sammenstyrtningen.

– Vi har været inde og undersøge stedet. Det er lukket af nu. Arbejdstilsynet er tilkaldt, og så vurderer vi, om der skal teknikere ud på stedet til yderligere undersøgelser. Vi ved ikke endnu, hvorfor det her betonelement er faldet ned, sagde Østjyllands Politis indsatsleder på stedet, Martin Tams, tidligere til Aarhus Stiftstidende.

 

Powered by Labrador CMS