Hells Angels vender tilbage til Aarhus

Efter fem år i Esbjerg vender Hells Angels nu motorcyklerne og kommer igen til Aarhus. Her har de indrettet sig i et klubhus i forstaden Lystrup.

Hells Angels flytter tilbage til Aarhus. “Du kan kalde det rettidigt omhu,” siger Jørn ‘Jønke’ Nielsen, der her ses ved retssagen mod Brian Sandberg. Foto: Nils Meilvang/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Flytningen sker hen over sommeren, fortæller Jørn ‘Jønke’ Nielsen, der er mangeårigt medlem af HA og er en del af afdelingen i byen, til TV2.

– Vi samler os i en større afdeling og flytter til Aarhus. Vi tager alle derop.

Hells Angels har været i Esbjerg siden juli 2011, og ‘Jønke’ har været medlem siden begyndelsen.

Esbjerg-medlemmerne bliver nu en del af afdelingen i Lystrup ved Aarhus. ‘Jønke’ ønsker dog ikke at uddybe, hvorfor man river teltpælene op.

– Du kan kalde det rettidig omhu, lyder det kortfattet fra rockeren til TV2.

I en besked til Newsbreak.dk skriver Hells Angels, at de ikke har yderligere at tilføje.

Tavshed hos Østjyllands Politi

Heller ikke hos Østjylland Politi er man yderligere meddelsom omkring HA’s genkomst til byen.

– Vi har noteret os, at de har meldt ud i pressen, at de kommer tilbage til byen. Derudover har vi ikke yderligere, siger pressemedarbejder hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen.

Hos Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter man, at de kender til HA’s flytteplaner, men ellers ikke har yderligere kommentarer.

– Det eneste, jeg kan sige, er, at vi selvfølgelig også har noteret os, at de lukker afdelingen, siger Claus Nørgaard til TV2.

I et interview 2. oktober 2015 sagde politichefinspektør Bent Preben Nielsen til TV2 Østjylland om HA’s indrykning i Lystrup:

“… der er ikke grund til bekymring blandt områdets beboere, men at man skal lade være med at tage del i aktiviteterne omkring det her klubhus, og man skal sørge for, at ens unge mennesker bliver væk derfra, for det er et kriminelt miljø, og det er et dårligt sted at komme.”

Powered by Labrador CMS