Her er der masser af job til håndværkere

Newspaq
Udgivet Opdateret

Newspaq
Newspaq

Byggeriet boomer i Region Midtjylland, og det kan aflæses på ledigheden blandt håndværkere og bygningsarbejdere.

Der bygges to supersygehuse, der er gang i anlægsarbejdet til landets første letbane, byggerierne boomer på Aarhus Havn, infrastrukturen udbygges, der etableres nye erhvervskvarterer i blandt andet Silkeborg og hele bykvarterer fornyes.

Det er i Region Midtjylland og ikke mindst i Østjylland, det sker i øjeblikket.

Det kan også aflæses af ledigheden blandt håndværkere og bygningsarbejdere. Region Midtjylland skiller sig ud med byggeriets klart laveste ledighed, skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Byggefagenes ledighed i september i Region Midtjylland er opgjort til 2,7 procent. Det svarer til blot 530 ledige af knap 19.400 arbejdsløshedsforsikrede.

Med 60 ledige elektrikere har El-fagets Arbejdsløshedskasse den laveste ledighed i regionen. 3F og Blik & Rør har den højeste på 3,4 procent.

Dermed har selv de håndværksgrupper med den højeste ledighed i Midtjylland en lavere ledighedsprocent end byggeriet generelt. Byggeriets ledighed i september er på landsplan opgjort til 4,2 procent. Det er uændret i forhold til måneden før og et fald på 1,1 procentpoint i forhold til samme måned sidste år.

Newspaq

Powered by Labrador CMS