Hertuginde Kate inviterede skolebørn hjem

Newspaq
Udgivet Opdateret

Børn i kamp mod mobning og gruppepres gæstede hertuginde Kates private hjem.

Hertuginden af Cambridge slog onsdag formiddag dørene til hendes og prins Williams private hjem op for skolebørn, der har overvundet vanskeligheder som mobning og gruppepres. Det skriver The Telegraph.

De 170 gæster, der bestod af ansatte fra skoler, elever og frivillige, kommer alle fra tiltaget Place2Be, der arbejder på at forbedre den mentale sundhed og følelsesmæssige trivsel for elever i de engelske skoler.

Hertuginde Kate, der har været protektor for Place2Be siden sidste år, uddelte priser til elever, der har hjulpet dem selv og deres jævnaldrende til at gøre skolen til et bedre sted at være.

– Det engagementet og hårde arbejde, der sker på tværs af skolerne i hele landet, er beundringsværdigt, og det er utroligt vigtigt at anerkende, sagde hertuginden i en tale.

En af prisvinderne var 11-årige Bailey Dunne, der med hjælp fra Place2Be er gået fra at være en stille og indadvendt dreng, til en der viser tillid og beslutsomhed.

– Bailey har lært sine jævnaldrende, at det er okay at være individuel, og at man ikke altid behøver at følge mængden for at være en succes og blive populær, lød det fra lederen af Place2Be, Benita Refson.

Place2Be arbejder med mere end 90.000 børn i 230 folkeskoler og ungdomsuddannelser ofte i nogle af de dårligst stillede områder i Storbritannien.

Newspaq

Powered by Labrador CMS