Hjælp til travle lufthavns-passagerer i Billund

Fremover bliver det mere mageligt at parkere bilen i Billund Lufthavn.
Udgivet Opdateret

Fremover bliver det mere mageligt at parkere bilen i Billund Lufthavn. LufthavnsParkering har nemlig lanceret konceptet Park & Fly, hvor personalet fremover vil parkere bilen for de passagerer, der er lidt sent på den eller bare vil have en ekstra service.

Kender du situationen, hvor du er lidt sent på den i forhold til at nå flyveren? Eller at du bare vil have lidt mere komfort, inden du rejser ud i verden? Billund Lufthavn introducerer nu Park & Fly, hvor du sætter bilen foran terminalen, og lader LufthavnsParkering klare resten.

– Øget komfort og service er efterspurgt, og med Park & Fly kan passagererne køre lige til døren og slippe for at finde en p-plads selv. Løsningen er også ideel til de passagerer, der kommer i sidste øjeblik, siger regionschef hos LufthavnsParkering i Billund Lufthavn, Peter Rossel.

Park & Fly bliver lanceret mandag den 13. oktober og koster 200 kroner plus parkeringsafgift.

Kræver ingen tilmelding

Servicen kræver ikke forudbestilling eller tilmelding. Passagererne parkerer blot i en af de opmærkede båse ved terminalen og smider bilnøglen i sikkerhedsboksen. Ved hjemkomst betaler man for parkering og service og henter bilen i P-huset over for terminalen.

– Kernen i Park & Fly er, at det skal være nemt for passagererne samtidig med, at det skal være muligt at benytte løsningen, hvis behovet pludseligt opstår på grund af travlhed. Derfor har vi bevidst valgt, at man ikke skal tilmelde sig på forhånd, forklarer Peter Rossel.

Flere nye tiltag hos LufthavnsParkering

I løbet af det seneste år har LufthavnsParkering i Billund Lufthavn lanceret flere nye tiltag, der skal gøre oplevelsen for den enkelte lufthavnspassager endnu bedre. Udover Park & Fly er det i dag også muligt at bruge BroBizz, når man parkerer i Billund Lufthavns P-hus.

– Vores mål har altid været, at det skal være en god, nem og sikker oplevelse at parkere i Billund Lufthavn. Det er uanset, om man vælger Park & Fly, eller om man selv parkerer bilen og tager en af de gratis shuttlebusser ind til terminalen, siger Peter Rossel.

Årligt parkerer mellem 700.000 og 800.000 biler i Billund Lufthavn, der alle bliver overvåget af en døgnbemandet vagtcentral.

Powered by Labrador CMS