Hun rykker ikke over til Støjberg

Den tidligere DFer og nuværende løsgænger kan ikke se sig som en del af Danmarksdemokraterne

Udgivet Opdateret

Citathistorie SN.dk

Den tidligere DF’er og nuværende løsgænger, Liselott Blixt, har valgt at takke nej til Inger Støjbergs tilbud om at blive en del af Danmarksdemokraterne. Det sker efter et møde med Inger Støjberg.

Det skriver Sjællandske Medier.

- Vi har haft nogle samtaler, men jeg er afklaret med, at jeg ikke skal være en del af Danmarksdemokraterne. Inger Støjberg ville gerne have haft mig med, men jeg skal kunne se mig selv i det, og det kan jeg ikke lige nu, siger Liselott Blixt.

Støjberg får ikke Lise Lott Blixt.
Støjberg får ikke Lise Lott Blixt.

Fortsætter som løsgænger

Hun vil ikke nævne, hvad der er den præcise politiske årsag til, at hun har besluttet ikke at tage imod tilbuddet, men nævner, at hun i årevis har kæmpet for sundhed og psykiatri, og at der er nogle punkter, hvor de to ikke matcher.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg er afklaret nu. Når der kommer et splinternyt parti, betyder det også, at der skal knokles ekstra hårdt, og der er mange ting, jeg gerne vil bruge tid på. Jeg har tre børnebørn og venner, som jeg gerne vil se mere til, siger Liselott Blixt, der ifølge Sjællandske Medier fortsætter som løsgænger i Greves byråd.

Selvom Liselott Blixt forlader landspolitik efter knap 15 år, når valget er afholdt, kommer hun ikke til at kede sig. Hun skal skrive bøger, og så vil hun gerne bruge sin erfaring på sundhedsområdet.

Liselott Blixt fortsætter som løsgænger
Liselott Blixt fortsætter som løsgænger
Powered by Labrador CMS