Husker du popstjernen? Nu gør han comeback

Jon Nørgaard tager en tur i tidsmaskinen, når han markerer 20-års-jubilæet for gennembrudsbaskeren "Right Here Next to You"

Sådan så Jon Nørgaard ud i 2002, kort efter at han havde vundet 'Popstars' - foran Julie Berthelsen i øvrigt. At magien ikke er helt forsvundet, beviste Jon Nørgaard i 2017, da hans 15-års jubilæumsturné blev udsolgt på 36 timer. (Arkivfoto).
Sådan så Jon Nørgaard ud i 2002, kort efter at han havde vundet "Popstars" - foran Julie Berthelsen i øvrigt. At magien ikke er helt forsvundet, beviste Jon Nørgaard i 2017, da hans 15-års jubilæumsturné blev udsolgt på 36 timer. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

I 2022 er det præcis 20 år siden, at Jon Nørgaard vandt tv-talentkonkurrencen "Popstars" foran Julie Berthelsen og udgav debutpladen "This Side Up" med monsterhittet "Right Here Next to You".

I anledning af porcelænsjubilæet giver Jon Nørgaard det følgende år - i 2023 - to koncerter.

Den ene koncert afholdes i Amager Bio i København, mens den anden finder sted på Train i Aarhus.

Selv om der har været langt mellem hans optrædener, har Jon Nørgaard aldrig trukket stikket til musikken. Han har blandt andet arbejdet som manager, haft sit eget pladeselskab og udgivet sange under aliasset Tvilling.

Nye tanker

Men coronapandemien har givet anledning til nogle nye, eksistentielle tanker, fortæller han i en pressemeddelelse.

- Livet føltes pludselig langt mere skrøbeligt, og jeg vågnede op midt i virvaret og fandt mig selv i en dagligdag, hvor jeg var stået op hver eneste dag i mere end ti år og havde sat andre menneskers behov før mine egne, siger han.

- Jeg fik tid til at tænke mig om og en mulighed for at foretage en total omlægning af mit liv. Den chance tog jeg. Det har jeg ikke fortrudt i ét eneste sekund, lyder det fra Jon Nørgaard.

Powered by Labrador CMS