Hvad fanden sker der: Kig godt på trænerens ansigt

Normalt skriver vi meget sjældent om tysk fodbold her på Newsbreak.dk, men i dag gør vi en undtagelse - og det er ren humor.

Udgivet Opdateret

Den tyske klub FC St. Pauli, der huserer i 2. bundesliga, har skrevet kontrakt med en ny spiller. Det er alt sammen godt og fint, men det er nu ikke derfor, vi her på Newsbreak.dk pludselig er begyndt at interesserede os for tysk fodbold i spalterne.

Der ligger en væsentlig sjovere historie bag.

Under det traditionelle “vi har skrevet kontrakt med en spiller”-foto, hvor sportschef og/eller træner typisk optræder i en akavet giv-hånd-opstilling, manglede klubbens træner Ewald Lienen nemlig. Eller, på en måde gjorde han.

Af endnu uafklarede årsager var træneren nemlig ikke til stede, da billedet skulle tages på det traditionelle Millerntor-stadion i Hamburg, hvor klubben hører til, men hov. Lienen er da på billedet, vil den opmærksomme læser bemærke.

Det er han bare ikke, og det finder du også ud af, hvis du kigger godt efter på billedet over artiklen.

Spilleren, klubben har skrevet kontrakt med, er i øvrigt Marvin Ducksch, og Ewald Lienen er citeret for at sige:

– Med Marvin får vi en angriber, der først og fremmest har en god teknik og gode afslutninger. Han er en center forward, som på grund af sin højde er meget til stede i kampene og alligevel særdeles mobil.

Men kig nu bare på billedet og grin.

Powered by Labrador CMS