Jan gjorde grin med fodboldklub: Det gjorde Jeppe fra Yousee “vred”

Brugere på Facebook er vilde med Jans opslag - og ikke mindst Yousee-medarbejderen Jeppes sylespidse svar.

Udgivet Opdateret

En forholdsvis uskyldig og meget sjov kommentar fra en fodbold-fan har udviklet sig til en ubetalelig reklame for TV- og internetgiganten Yousee. Hele rumlen skyldes Jan Risgaard, der søndag gjorde sig morsom på fodboldklubben FC Københavns bekostning.

Hovedstadsklubben tabte søndag aften 1-3 til FC Nordsjælland i den hjemlige Superliga, og det fandt Jan Risgaard så tilpas fornøjeligt, at han måtte stille spørgsmålstegn til rigtigheden i signalet, han modtog på sit TV.

Selv holder Jan med FCKs rivaler fra Brøndby IF, fortæller han Newsbreak.dk tirsdag.

– Har ventet mange år på at kunne hovere en lille smule, skriver han til os. Og hovere – det gjorde han på Yousees offentlige Facebook-profil skrev han et opslag ment som en joke og mest for at drille de mange FCK-fans, der findes. En af dem sad i den anden ende.

Voldsom pibekoncert

Yousee-medarbejderen Jeppe, der er med til at yde service for de mange, der bruger Yousees Facebook-profil til at få luft for frustrationer, var i hvert fald den forkerte til at modtage spøgen.

Helt præcis skrev Jan Risgaard:

“Er der problemer med signalet på TV3+ ?? Der er en voldsom pibekoncert når jeg ser fodbold fra Parken” med henvisning til, at de mange tilskuere var utilfredse med den spillemæssige krise, FCK er inde i.

Men det rigtig sjove fulgte i Yousee-Jeppes svar. Han “tændte” nemlig helt af i vrede, og det har nu fået utallige brugere på det sociale medie til at dele og kommentere opslaget.

Klø-røv

Det starter såmænd meget godt med et almindeligt “Hej Jan”. Det, der følger, er mindre sobert.

“HAHAHA det er virkelig sjovt.

DET ER DEN FORKERTE MEDARBEJDER, DER ER PÅ JOB NU!

ALLE DINE PRODUKTER ER HERMED OPSAGT MED VIRKNING FRA I DAG!

Må din bagdel klø og dine arme være for korte

Jeppe”.

Præcis sådan er opslaget udformet, og det har taget Facebook med storm. I skrivende stund har mere end 2800 personer regeret på det med et hjerte, en oprejst tommelfinger eller en grinende smiley. Knap 1000 har kommenteret det, og knap 200 har delt det videre fra egne profiler. Som nævnt; en ubetalelig reklame.

“Super sjovt”

Selv om svaret fra den gode Jeppe kan fremstå både bidsk, barskt og uprofessionelt har hovedpersonen selv også kun latter til overs for det, fortæller han Newsbreak.dk.

– Det var super friskt og sjovt. Det var da lidt sjovt, at det lige var en FCK’er, der havde vagten, skriver Jan.

Den mangeårige Brøndby-fan har desuden god grund til at være glad – endda over andet end at rivalerne fra FCK tabte – for Brøndby IF fører for nuværende Superligaen med 42 point. Sidste års vindere fra Østerbro har 25 point på femtepladsen.

Newsbreak.dk har tirsdag ikke haft mulighed for at få en kommentar fra Yousees presseafdeling, men opslaget er stadig til at finde på Facebook – det samme er Jeppes “vrede” svar.

Powered by Labrador CMS