Janni Ree: -Jeg taler kun med én

Reality stjernen føler sig lettet oven på dramatiske år med intriger og ballade i det nu nedlagte program ”Forsidefruer”

Janni Rees forhold til de andre forsiderfruer er 'kompliceret'. Kun Amalie har hun talt med siden produktionen stoppede.
Janni Rees forhold til de andre forsiderfruer er 'kompliceret'. Kun Amalie har hun talt med siden produktionen stoppede.
Udgivet Opdateret

Janni Ree kan få første gang i seks år og med 11. sæsoner af ”Forsidefruer” bag sig igen trække vejret roligt og stressfrit.

Det fortæller hun til Kendte.dk.

– Jeg har fået det godt. Jeg har ikke længere ondt i maven, når jeg skal på arbejde. Der var meget drama undervejs, og der var nogen, som støbte kuglerne. Det har været voldsomt, og nu har jeg fået det på afstand, er glad igen, og så åbner der sig andre døre, fortæller den 52-årige reality stjerne lettet.

Har smækket med døren

På nær Amalie Szigethy har Janni ikke haft kontakt med de andre piger fra serien efter den officielle udmelding om nedlæggelsen af programmet i foråret.

Produktionsselskabet ville have nye formater: Mindre reality og mere dokumentar-produktion. Og Janni har smækket med døren til relationerne.

– Jeg taler kun med Amalie. Jeg har aldrig været veninde med de andre, kun Amalie. Det var vi allerede fra sæson 1. Når man sætter kvinder sammen, så opstår der intriger og ballade. Nu kan jeg gøre, hvad jeg vil, og det er jeg glad for, siger Janni, der om en uge tager til Kenya sammen med gemalen Karsten Ree.

Parret skal blandt andet besigtige det nyrenoverede ”Karen Blixen Coffee Garden & Cottages”, som han sidste år købt for et tocifret millionbeløb.

Samtidig ejer han også en safaripark, ”Karen Blixen Camp”.

Powered by Labrador CMS