Johanne truet: Må du dø af kræft og fissekræft

Johanne Schmidt-Nielsen. Arkivfoto. Foto: Mark Knudsen/free
Udgivet Opdateret

Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen er blevet truet på sin Facebook-profil.

– Må du dø af bryst kræft og fissekræft din perker ekser fisse SO og din familie dø af kræft ønsker nogen som dig for asyl i lorte perker land FISSE”, stod der i truslen. Det skriver Enhedslistens profil i dag.

Truslen fik hun fredag og Johanne Schmidt-Nielsen valgte blot at slette opslaget.

– Jeg tænke ikke mere over det. For sådan noget kommer der en del af, forklarer hun.

Men søndag formiddag poppede kommentaren alligevel op i politikerens hoved igen.

– Det gjorde den fordi, at beskeden netop IKKE påvirkede mig. Fordi det tilsyneladende er blevet hverdag, at den slags kommer regelmæssigt på Facebook og på mails. Og jeg er ikke alene om at opleve det. Mange der blander sig i den offentlige debat udsættes for sådan noget. Igen og igen og igen, skriver Johanne Schmidt-Nielsen og fortsætter:

– Den person der har skrevet til mig, er sikkert en stakkel. Det er uden tvivl svært, at være fuld af så meget had og frustration. Vedkommende virker i øvrigt til at have et ret smertefuldt forhold til kvinder. Men ikke desto mindre: nettet flyder nettet over med den slags. Bag anonyme skærme bliver der hældt lort ud over andre mennesker via tastaturet.

Johanne Schmidt-Nielsen mener, at det er et problem med tonen og trusler på Facebook. Hun mener, det lan afholde mennesker fra at blande sig i debatten.

Den person, der har skrevet truslen, vil dog – ifølge Ekstra Bladet – ikke blive politianmeldt.

Powered by Labrador CMS