Kan du se, hvem han ligner?

I weekenden var der lookalike-konkurrence på en bar i Key West i Florida. Det er en verdensberømt person, som de hvidskæggede mænd til forveksling ligner. Men hvem er han?

Hvilken berømthed er det mon vinderen af lookalike-konkurrencen og de andre hvidskæggede mænd ligner? Foto: Andy Newman/Reuters/Ritzau Scanpix
Hvilken berømthed er det mon vinderen af lookalike-konkurrencen og de andre hvidskæggede mænd ligner?
Udgivet Opdateret

Se flere lookalikes i billegalleriet herover

Hvis man er velbevandret i litteraturens verden, kan man måske hurtig spotte ligheden med berømtheden. 

Det er nemlig den verdensberømte forfatter, Ernest Hemingway, som de hvidskæggede mænd konkurrerede om at ligne mest i lookalike-konkurrencen, som blev afholdt lørdag på den amerikanske bar Sloppy Joe's i Key West i Florida. 

Det var lookaliken Zach Taylor, der løb med førstepladsen i konkurrencen og kunne fejre sejren med de andre deltagere og tidligere vindere. 

Blandt de største forfattere 

Ernest Hemingway døde i 1961. Han er en af de største og mest indflydelsesrige forfattere i litteraturhistorien og standardpensum i engelskundervisningen. 

Og forfatteren har altså også lagt ansigt og navn til en amerikansk lookalike-konkurrence.

Men i og med Hemingways forfatterskab og litteratur højst sandsynligt er væsentligt mere kendt end hans hvidskæggede ansigt, er det formentlig ikke åbenlyst for enhver, at det rent faktisk var den berømte forfatter, som disse lookalikes konkurrerede om at ligne.

Se flere lookalikes i billegalleriet herover

Powered by Labrador CMS