Kendt kro er konkurs

Det er ejerne selv, der har smidt håndklædet i ringen.

Niels Bugges Kro i Hald Ege ved Viborg er konkurs. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

En epoke er slut. Niels Bugges Kro og Hotel er begæret konkurs.

Det oplyser ejerne på kroens hjemmeside.

“Niels Bugges Kro & Hotel er gået konkurs
Tak til gæster, samarbejdspartnere og ansatte gennem 30 år på Niels Bugges Kro & Hotel. Vi er desværre kommer i en situation, hvor vi har været nødt til at sige stop”, skriver ejerne

Faglig sekretær i 3F Anette, Lynge Jensen, undrer sig dog over konkursen.

– Der har generelt ikke været problemer med Niels Bugges Kro, som vi har overenskomst med. De ansatte har altid fået deres løn til tiden, og vi har ikke hidtil hørt om problemer på stedet, siger Anette Lynge Jensen blandt andet til Viborg Stifts Folkeblad.

Indgav selv konkursbegæring

Det var ejerne selv, der indgav konkursbegæringen.

“Gældsbyrden er blevet for stor og med en kortvarslet konkurs hængende over hovedet, gik jeg selv i skifteretten først på ugen. Vi har gjort flere forskellige forsøg på at redde virksomhederne ved bl.a. frasalg af ejendomme – desværre uden held”, står der på hjemmesiden.

Ifølge ejer Poul Nielsen er det blandt andet en stor gæld til Skat, der ligger til baggrund for konkursen.

– Det er meget trist, for vi står overfor en rigtig stor sæson med en fyldt ordrebog, og det sætter jo en masse mennesker i en rigtig træls situation, fordi de lige nu står uden et sted at holde for eksempel konfirmation eller bryllup, så jeg håber meget, at andre vil tage bolden op med at drive kroen og hotellet videre, siger Poul Nielsen til Viborg Stifts Folkeblad.

“Tak for opbakningen”

På hjemmesiden slutter opslaget:

“Vi står foran en meget stor forårssæson, og vi håber at der findes fornuftig løsning på en overtagelse, så de nært forstående fester kan afholdes til alles glæde.

Endnu en gang mange tak for den store opbakning, som I alle har været en del af.

Kærlig hilsen Gitte og Poul”

 

Powered by Labrador CMS