Kendt tv-vært stopper på TV3 Sport

Jes Dorph-Petersen stopper hos TV3 Sport til sommer. Foto: TV3.
Udgivet Opdateret

Champions League-finalen i juni næste år bliver sidste gang, man kan opleve Jes Dorph-Petersen som ankermand på TV3 Sport. Parterne er blevet enige om at gå hvert til sit, oplyser TV3.

»Vi har igennem nogen måneder talt med Jes om fremtiden. Han og vi er enige om, at begge gerne vil i en ny retning,« siger TV3s sportschef, Peter Nørrelund, i en pressemeddelelse.

Stationen skal nu i gang med at analysere, hvordan man vil dække Champions League fra sommeren 2015, og i den forbindelse skal der findes en ny ankermand.

Jes Dorph-Petersen har gennem tre år stået i spidsen for TV-stationens dækning af Champions League, og stationens sportschef roser den 55-årige journalist.

»Da vi ansatte Jes Dorph var målet at løfte den journalistiske barre i vores dækning, og det har vi opnået med Jes som vært. Og vi vil gerne takke ham for indsatsen i de forløbne år,« siger Peter Nørrelund.

Jes Dorph-Petersen siger i pressemeddelelsen, at han har haft en god tid på TV3, men at han som et »nysgerrigt menneske« glæder sig til nye udfordringer.

 

Powered by Labrador CMS