Kors, ugle og ørenringe: Er du ejeren?

Nordjyllands Politi søger ejere til tyvekoster, der blev fundet i to serbiske tyves lejebil.

Nordjyllands Politi leder efter ejerne til disse smykker, der formodes at stamme fra indbrud i Jylland. Kan du genkende dem? KLIK VIDERE OG SE FLERE Foto: Nordjyllands Politi
Nordjyllands Politi leder efter ejerne til disse smykker, der formodes at stamme fra indbrud i Jylland. Kan du genkende dem? KLIK VIDERE OG SE FLERE Foto: Nordjyllands Politi
Udgivet Opdateret

Hvis du er én af de jyder, der synes at mangle et par smykker, så kan det være, at de er blandt den bunke af smykker, som Nordjyllands Politi søger ejerne af.

Politiet formoder, at smykkerne stammer fra flere indbrud i Jylland som to udenlandske tyve har stået bag. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordjyllands Politi.

Artiklen fortsætter efter videoen

Indbrud i hele Jylland

De to udenlandske tyve, som er fundet i besiddelse af smykkerne, har bevæget sig rundt i Jylland siden den 4. februar 2020.

Derfor mener Nordjyllands Politi, at der er stor sandsynlighed for, at smykkernes ejere befinder sig i Jylland.

Der er allerede borgere, der har været forbi og kigge på smykkerne, men deriblandt har ingen af ejerne været. Det har givet Nordjyllands Politi anledning til at tro, at smykkerne stammer fra indbrud, der er sket i en anden politikreds end deres egen.

I galleriet ovenfor kan du se smykkerne.

Hvis du kan genkende nogle af smykkerne, kan du kontakte Nordjyllands Politi på 114.

Fiat fuld af tyvekoster

Den 16. februar blev to serbiske mænd anholdt af Nordjyllands Politi. Ved anholdelsen blev en bilnøgle til en Fiat 500 fundet i en af de to mænds besidddelse, mens bilen blev fundet kort fra, hvor de serbiske mænd blev anholdt.

Siden har Nordjyllands Politi været interesseret i, hvor bilen har befundet sig.

I bilen fandt politiet nemlig en masse ting, som de mente stammede fra indbrud.

På daværende tidspunkt var bilen også blevet set i Fårvang, hvilket indikerer, at de to serbiske mænd har bevæget sig langt omkring, da de selv blev anholdt i Aalborg-bydelen Vejgaard, hvor en vaks borger så dem klatre rundt på taget af en ejendom.

Powered by Labrador CMS