Kvinde falder af Californiens højeste bro over selfie

På mirakuløs vis overlevede kvinden faldet.

Folk er villige til at risikere et 220 meter fald for det perfekte billede på broens underside.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En vovet fotoentusiast faldt ned fra Californiens højeste bro i jagten på den perfekte selfie. Det skriver CNN.

Kvinden faldt ned fra den 220 meter høje Foresthill Bridge tirsdag. Det er en af de højeste broer i USA. Heldigvis blev hendes fald stoppet efter 18 meter, hvor hun ramte en sti under broen. Hun blev fløjet til et nærliggende hospital.

Fløjet til hospitalet

Ifølge politiet var kvinden fra Sacremento sammen med en gruppe venner. De gik på broens dragere, da hun prøvede at tage en selfie og faldt ned. Hun landede på en sti under broen efter 18 meter i luften.

Kvinden blev fløjet til et nærliggende hospital. En af hendes venner, Paul Goncharuk, fortæller, at “hun blev slået bevidstløs, og fik en dyb flænge i armen og har brækede knogler, der kræver operation.

– Vi tog billeder på broen. Og så trådte hun forkert på de store bolte der holder broens bjælker sammen, mistede balancen og faldt bagover, fortæller Goncharuk.

“Det er ikke risikoen værd”

Broens forbudte underside lader til at et være et populært men farligt sted til at tage billeder til de sociale medier. Politiet er begyndt at patruljere området, efter en række billeder og videoer af folk der hænger fra gangbroer under broen, er dukket op.

– Det er et fedt sted at tage billeder, men tydeligvis ikke risikoen værd, siger Goncharuk.

Politiet har udtalt, at enhver, der bliver fundet på den lukkede del af broen vil blive anholdt.

 

Powered by Labrador CMS