Kvinde smed nyfødt baby i skraldespanden

En kvinde er blevet dømt for at have lagt sin nyfødte datter i en skraldepose og smidt hende i en skraldespand.

More smed sin nyfødte datter ud, som var hun skrald. ARKIVFOTO.
Udgivet Opdateret

En kvinde fra South Carolina i USA blev forleden dømt for at have smidt sin nyfødte datter ud.

Efter kvinden havde født i sin lejlighed puttede hun sin datter i en skraldepose og efterlod hende i lejlighedskompleksets skraldespand. Det skriver CBS News.

Løj for hele familie

Kvinden fødte datteren i sin lejlighed i 2015 mens hendes mand og dengang 16 måneder gamle datter sov. Men i stedet for at dele de glædelige nyheder med sin mand, smed hun den nyfødte datter i skraldespanden.

Pigen blev dog fundet af to brødre og overlevede.

Ifølge kvindens forsvarsadvokater led hun af en alvorlig form for fødselsdepression. Derudover var hun så bange for sin mand, at hun havde skjult sin graviditet for hele familien.

Nægtede at være gravid

Ifølge anklageren var historien dog en anden. Nemlig at kvinden havde løjet om graviditeten for at kunne myrde barnet – uden nogen ville vide det, når hun havde født.

Under retssagen hørte man en lydoptagelse af kvinden, hvor hun blev udspurgt af politiet efter den lille pige var blevet fundet. I optagelse nægtede kvinden helt at have været gravid.

Men i vidneskranken havde hendes historie ændret sig. Kvinden fortalte nu, at hun var bange for at fortælle hendes mand, at hun var gravid, fordi han var voldelig overfor hende.

– Jeg fortrængte, at jeg var gravid. Jeg fornægtede det, fortalte kvinden i retten.

Powered by Labrador CMS